LIKE ONLINE

Το «τούμπανο» αυτοκίνητο που οδηγεί η Emma Stone στη νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου (vid)

Το «τούμπανο» αυτοκίνητο που οδηγεί η Emma Stone στη νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου (vid)

Στη νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου, «Ιστορίες Καλοσύνης», ξεχωρίζει, μεταξύ άλλων, το αυτοκίνητο που οδηγεί η Emma Stone.

Η Emma Stone παίρνει τη θέση του οδηγού σε ένα αυτοκίνητο που διαθέτει έως και 807 ίππους, ξεχωρίζοντας για τον εκρηκτικό του χαρακτήρα στη νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου.

Η ταινία «Ιστορίες Καλοσύνης», σε σκηνοθεσία Γιώργου Λάνθιμου, παίζεται εδώ και λίγες ημέρες στις ελληνικές αίθουσες. Στο καστ συμμετέχουν οι Jesse Plemons, Emma Stone, Willem Dafoe, Hong Chau, Joe Alwyn, Margaret Qualley, Hunter Schafer και Γιώργος Στεφανάκος.

Η ταινία περιλαμβάνει τρεις φαινομενικά άσχετες ιστορίες, η καθεμία διαρκεί περίπου 50 λεπτά, με τους ίδιους ηθοποιούς να παίζουν διαφορετικούς ρόλους σε κάθε ιστορία, εκτός από τον Hunter Schafer, ο οποίος υποδύεται έναν μόνο χαρακτήρα στην τρίτη ιστορία.

Η τρίτη ιστορία, ειδικότερα, παρουσιάζει αυτοκινητιστικό ενδιαφέρον, καθώς ένας από τους πρωταγωνιστές της είναι ένα μοντέλο αυτοκινήτου που αποτελεί όνειρο σχεδόν κάθε εφήβου.

Η Emma Stone πρωταγωνιστεί ως μια γυναίκα που αφήνει τον σύζυγο και τη μικρή της κόρη για να ενταχθεί σε μια αίρεση που αναζητά ένα νεαρό κορίτσι που μπορεί να αναστήσει τους νεκρούς.

Στην ταινία, η Emma Stone φροντίζει για το μεταφορικό της μέσο να είναι ένα μοβ Dodge Challenger SRT Hellcat, πίσω από το τιμόνι του οποίου εκτελεί μερικούς ιδιαίτερα περίπλοκους ελιγμούς, συμπεριλαμβανομένου του drifting.

 
Φυσικά, τα εύσημα για όλα τα ακροβατικά του muscle car δεν πρέπει να δοθούν στην 35χρονη ηθοποιό, αλλά σε έναν κασκαντέρ που γνωρίζει καλά τα μυστικά της οδήγησης.
 
Κάτω από το μακρύ καπό του Dodge Challenger SRT Hellcat κρύβεται ένας υπερτροφοδοτούμενος V8 κινητήρας 6,2 λίτρων, ο οποίος στην κορυφαία έκδοση «Super Stock» του μοντέλου αποδίδει 807 ίππους.

Το Dodge Challenger SRT Hellcat διατίθεται είτε με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων είτε με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 8 σχέσεων και στις δύο περιπτώσεις η ισχύς μεταφέρεται στους πίσω τροχούς.

 ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Μαρτυρίες πολιτών «καίνε» τον ισοβίτη - Είχαν γνωριστεί στις φυλακές με τον 26χρονο

• Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν τον Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  

• Γιώργος Μαζωνάκης: Πόζαρε γυμνός στο Instagram - «Οίκος ανοχής, μην μπερδεύετε την υπομονή μου με την ανοχή» - Φωτογραφία



Εντοπίστηκε νεκρός 58χρονος σε χωράφι κάτω από το αυτοκίνητό του

Εντοπίστηκε νεκρός 58χρονος σε χωράφι κάτω από το αυτοκίνητό του

Νεκρός σε χωράφι στην περιοχή Κολοσσίου, εντοπίστηκε 58χρονος τα ξημερώματα σύμφωνα με την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top