LIKE ONLINE

Μπελάδες για YouTuber στις ΗΠΑ: Ανέβασε βίντεο με ελικόπτερο να ρίχνει πυροτεχνήματα σε Lamborghini - Δείτε το

Μπελάδες για YouTuber στις ΗΠΑ: Ανέβασε βίντεο με ελικόπτερο να ρίχνει πυροτεχνήματα σε Lamborghini - Δείτε το

Ένας δημοφιλής YouTuber από το Λος Άντζελες αντιμετωπίζει σοβαρές καταγγελίες, με τους ομοσπονδιακούς εισαγγελείς να τον κατηγορούν ότι διηύθυνε ένα βίντεο με πυροτεχνήματα που εκτοξεύτηκαν από ένα ελικόπτερο στον αέρα προς μια Lamborghini που έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα.

Ο 24χρονος Σουκ Μιν Τσόι, ο οποίος χρησιμοποιεί επίσης το ψευδώνυμο Άλεξ Τσόι, συνελήφθη την Τετάρτη και κατηγορείται για την τοποθέτηση εκρηκτικού ή εμπρηστικού μηχανισμού σε αεροσκάφος.

«Καταστρέφοντας μια Lamborghini με πυροτεχνήματα»
Ο Τσόι, οποίος έχει 923.000 ακόλουθους στο YouTube και 1,2 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram, δημοσίευσε ένα βίντεο με τίτλο «καταστρέφοντας μια Lamborghini με πυροτεχνήματα» στις 4 Ιουλίου 2023.

Το 11λεπτο βίντεο, το οποίο δεν είναι πλέον αναρτημένο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του, δείχνει δύο γυναίκες να ρίχνουν πυροτεχνήματα από το ελικόπτερο και προς το πανάκριβο σπορ αυτοκίνητο, με τον YouTuber να δίνει οδηγίες, σύμφωνα με το CNN.

Οι αρχές πιστεύουν ότι το υλικό τραβήχτηκε τον Ιούνιο του 2023 σε μια ομοσπονδιακή περιοχή του El Mirage Dry Lakebed στην κομητεία Σαν Μπερνταρντίνο της Καλιφόρνια.

Οι αρχές έχουν και εικόνες με τα σημάδια των ελαστικών της παρέδωσε φωτογραφίες από τα σημάδια των ελαστικών της Lamborghini.

Ποιες κατηγορίες τον βαρύνουν
Ο Τσόι κατηγορείται επίσης ότι δεν διέθετε τις κατάλληλες άδειες για την πραγματοποίηση γυρισμάτων στην περιοχή, συμπεριλαμβανομένης της έγκρισης της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας για τις προγραμματισμένες δραστηριότητες κινηματογράφησης που αφορούσαν το ελικόπτερο, σύμφωνα με την ένορκη βεβαίωση.

Επιπλέον, οι εισαγγελείς δήλωσαν ότι ο 24χρονος ταξίδεψε στο Λας Βέγκας για να αγοράσει τα πυροτεχνήματα, επειδή είναι παράνομα στην Καλιφόρνια.

Αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως 10 έτη

Δεκάδες βίντεο στο κανάλι του στο YouTube παρουσιάζουν πολυτελή σπορ αυτοκίνητα, αν και το πιο πρόσφατο βίντεο αναρτήθηκε τον Δεκέμβριο. Ο Τσόι έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο δικαστήριο την Πέμπτη και αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 50.000 δολαρίων, ενώ δεν έκανε καμία δήλωση.

Η προσαγωγή του έχει προγραμματιστεί για τις 2 Ιουλίου, ενώ αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως και 10 ετών εάν καταδικαστεί σύμφωνα με τις κατηγορίες, σύμφωνα με τους εισαγγελείς.

ΠΗΓΗ: Ethnos.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Σε ουδέτερο έδαφος οι συναντήσεις Ολγκίν με Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Κανένα σημάδι για πρόοδο στο Κυπριακό

Τιμές καυσίμων: Μεγάλες αποκλίσεις μεταξύ των επαρχιών - Περαιτέρω αυξήσεις στον ορίζοντα - Πίνακες

Θεραπεία με το… σταγονόμετρο: Σοβαρές ελλείψεις σε καινοτόμο φάρμακο - Πότε θα είναι ξανά διαθέσιμο

Θα «λιώσουμε» και σήμερα - Πότε τίθεται σε ισχύ η κίτρινη προειδοποίηση - Δείτε αναλυτικά το «καιρικό μενού»



Φόνος στην Ορμήδεια: Τον πυροβόλησε στο κεφάλι - Η σορός δεν έχει ταυτοποιηθεί - Η ανακοίνωση των Βρετανικών Βάσεων

Φόνος στην Ορμήδεια: Τον πυροβόλησε στο κεφάλι - Η σορός δεν έχει ταυτοποιηθεί - Η ανακοίνωση των Βρετανικών Βάσεων

Νεκρός με τραύμα στο κεφάλι, από πυροβόλο όπλο, εντοπίστηκε άνδρας, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν ακόμα ταυτοποιηθεί, σε εργαστήριο έξω από την Κοινότητα Ορμήδειας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top