ΠΑΡΑ-THEMA

Έβαλαν «κόντρα» στον αέρα Κ. Αγαπητού και Κ. Σάββα – Ποια ψήφισε πιο γρήγορα – Βίντεο

Έβαλαν «κόντρα» στον αέρα Κ. Αγαπητού και Κ. Σάββα – Ποια ψήφισε πιο γρήγορα – Βίντεο

Στη «μάχη» των διπλών εκλογών ρίχτηκαν από το πρωί τόσο οι εμπλεκόμενοι φορείς, όσο και τα ειδησεογραφικά μέσα. Παρ’ όλα αυτά, σε μια πιο ευχάριστη νότα, μια κόντρα έβαλαν Κατερίνα Αγαπητού και Κάτια Σάββα στην πρωινή εκπομπή του Alpha, για το ποια θα ψηφίσει πιο γρήγορα.

Πρώτη στην κάλπη έσπευσε η Κάτια Σάββα, με την Κατερίνα Αγαπητού να λέει, «μπήκε στο παραβάν πριν να ξεκινήσει ο χρόνος, εν άδικο τούντο πράμα».

Στη συνέχεια η κουρτίνα έκλεισε και το χρονόμετρο ξεκίνησε. Η αγαπημένη παρουσιάστρια Κάτια Σάββα, χρειάστηκε ένα λεπτό και πέντε δεύτερα για να συμπληρώσει και τα έξι ψηφοδέλτια.

Σειρά είχε η Κατερίνα Αγαπητού, η οποία μπήκε στο παραβάν και ξεκίνησε να συμπληρώνει κι αυτή το ψηφοδέλτιο. Σημειώνεται ότι, κατά τη διάρκεια της ψήφου της η Κατερίνα αγαπητού «άκουσε» και την παρατήρησή της για μουρμουρητό, με την Κάτια να της λέει χαριτολογώντας ότι, «Κατερίνα μου εν δικαιούσε να μιλάς, ούτε να ενοχλείς τους υπόλοιπους δίπλα σου».

Η Κατερίνα Αγαπητού χρειάστηκε 45 δεύτερα για να ψηφίσει, καθιστώντας την τη νικήτρια της κούρσας.

Δείτε το βίντεο που ψηφίζει η Κάτια Σάββα

Δείτε το βίντεο που ψηφίζει η Κατερίνα Αγαπητού

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top