ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πέρασαν χειροπέδες σε δύο πρόσωπα για την κλοπή του οχήματος του Φειδία Παναγιώτου

Πέρασαν χειροπέδες σε δύο πρόσωπα για την κλοπή του οχήματος του Φειδία Παναγιώτου

Στη σύλληψη δύο προσώπων, ηλικίας 34 και 46 ετών, προχώρησε χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις διάρρηξης, κλοπής και κλοπής αυτοκινήτου, που διαπράχθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα στη Λευκωσία.

Εναντίον των δύο προσώπων, εκκρεμούσαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, που εκδόθηκαν εναντίον τους, βάσει μαρτυρίας που προέκυψε, μετά τον εντοπισμό κλοπιμαίου οχήματος στη Λευκωσία.

Το αυτοκίνητο, είναι καταγγελθεί ως κλοπιμαίο, στο ΤΑΕ Λευκωσίας, στις 30 Μαΐου, από τον ιδιοκτήτη του, τον Φειδία Παναγιώτου.

Σύμφωνα με τον παραπονούμενο, η κλοπή του οχήματος διαπράχθηκε μεταξύ των ημερομηνιών 26 και 29 Μαΐου, ενώ το όχημα βρισκόταν σταθμευμένο και ξεκλείδωτο, σε δρόμο της Λευκωσίας.

Το κλοπιμαίο αυτοκίνητο εντοπίστηκε, στις 5 Ιουνίου, να βρίσκεται σταθμευμένο σε ανοικτό χώρο στα Λατσιά. Από τις εξετάσεις που ακολούθησαν, εντοπίστηκαν στον χώρο αποσκευών του, διάφορα αντικείμενα, εργαλεία και μηχανήματα, τα οποία όπως διαπιστώθηκε αποτελούν μέρος περιουσίας, που κλάπηκε μετά από διάρρηξη αποθήκης διαμερίσματος, στη Λευκωσία.

Η διάρρηξη της αποθήκης, σύμφωνα με όσα είχαν καταγγελθεί στο ΤΑΕ Λευκωσίας, από τον ιδιοκτήτη της, διαπράχθηκε μεταξύ των ημερομηνιών 27 Μαΐου και 2 Ιουνίου 2024.

Οι δύο συλληφθέντες τέθηκαν υπό κράτηση, ενώ αργότερα σήμερα αναμένεται να παρουσιαστούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, για έκδοση διατάγματος κράτησής τους.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Όσα είχε αναφέρει ο Φείδιας

Υπενθυμίζεται ότι την είδηση της κλοπής γνωστοποίησε ο ίδιος ο Φειδίας. Συγκεκριμένα, μέσα από ένα βίντεο στην πλατφόρμα του Tiktok το αποκάλυψε κάνοντας τηλεφωνικά καταγγελία στην αστυνομία.

Δείτε στο βίντεο όλα όσα λέει:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απειλές Χεζμπολάχ: Τέσσερις πιθανοί στόχοι στην Κύπρο - Η χαρτογράφηση από αναλυτές

Από πού μας ήρθαν οι τουρίστες τον Μάιο και πόσοι Κύπριοι ταξίδεψαν στο εξωτερικό

Πισίνες: Αυτοί είναι οι συχνότεροι τύποι λοιμώξεων – Τα συμπτώματα, οι συμβουλές και το…βρεγμένο μαγιό – Ειδικός στο «T»

Σοβαρό τροχαίο Αγία Νάπα: Δεν φορούσε κράνος ο 21χρονος μοτοσικλετιστής - Η κατάσταση της υγείας του

Απόπειρα φόνου εναντίον αστυνομικού: Διάταγμα οκταήμερης κράτησης για τον 40χρονο



Απειλές Χεζμπολάχ: Τέσσερις πιθανοί στόχοι στην Κύπρο - Η χαρτογράφηση από αναλυτές

Απειλές Χεζμπολάχ: Τέσσερις πιθανοί στόχοι στην Κύπρο - Η χαρτογράφηση από αναλυτές

Μπορεί τα ΜΜΕ στο Λίβανο να αναφέρουν ότι ο ηγέτη της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, δεν απείλησε την Κύπρο αλλά την προειδοποίησε , ωστόσο αναλυτές προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα χαρτογραφώντας το ενδεχόμενο υλοποίησης όσων δήλωσε, αναφέροντας τέσσερις πιθανούς στόχους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top