ΕΛΛΑΔΑ

Σύμη: Συμπληρωματική κατάθεση έδωσε η σύζυγος του Μόσλεϊ - Νέα ντοκουμέντα από την εξαφάνισή του

Σύμη: Συμπληρωματική κατάθεση έδωσε η σύζυγος του Μόσλεϊ - Νέα ντοκουμέντα από την εξαφάνισή του

Για 4η μέρα συνεχίζεται στη Σύμη το θρίλερ με την εξαφάνιση του Μάικλ Μόσλεϊ. Τα ίχνη του γνωστού παρουσιαστή του ΒΒC χάθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης (5/6), όταν έφυγε μόνος του από την παραλία που βρισκόταν με τη σύζυγό του και φιλικό τους ζευγάρι και αποφάσισε να γυρίσει με τα πόδια στο σπίτι τους ακολουθώντας ένα μονοπάτι.

Όπως αποδεικνύεται από οπτικά ντοκουμέντα που έχουν στη διάθεσή τους οι Αρχές, ο άνδρας κατάφερε από την παραλία μέσω του μονοπατιού να φτάσει στο χωριό Πέδι, ωστόσο από εκεί ακολούθησε μια άλλη διαδρομή και κινήθηκε προς την Αγία Μαρίνα και όχι προς τον Γιαλό, με τις Αρχές να «χτενίζουν» όλη την περιοχή χωρίς ωστόσο να έχουν μέχρι στιγμής καταφέρει να εντοπίσουν κάτι.

«Τον έπιασαν οι κάμερες στο εστιατόριο, αντί να τραβήξει τον δρόμο προς τον Γιαλό, προτίμησε να συνεχίσει τη διαδρομή περιμετρικά του λιμανιού στο Πέδι και δεν ξέρουμε τι προορισμό είχε βάλει στο μυαλό του», ανέφερε ο δήμαρχος Σύμης, Λευτέρης Παπακαλοδούκας.

Συμπληρωματική κατάθεση από τη σύζυγό του

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η σύζυγος του Μόσλεϊ έδωσε σήμερα (8/6) συμπληρωματική κατάθεση στους αστυνομικούς της Σύμης, οι οποίοι της ζήτησαν να τους περιγράψει τι είχε πάνω του ο παρουσιαστής φεύγοντας από την παραλία, λίγες ώρες πριν εξαφανιστεί.

Η ίδια ανέφερε ότι ο Μόσλεϊ κρατούσε χακί τσάντα, ένα νερό, το πορτοφόλι του και φορούσε ένα απλό ρολόι.

Επίσης, διευκρίνισε ότι ήταν υγιέστατος και ότι έπερνε μόνο ένα χάπι για τη χοληστερίνη.

Νέα πλάνα από κάμερες ασφαλείας

Εν τω μεταξύ, νέο βίντεο από κάμερες κλειστού κυκλώματος πιστεύεται πως δείχνει τον αγνοούμενο παρουσιαστή του BBC -λίγες ώρες πριν την εξαφάνισή του- να περνά από τον οικισμό Πεδί με προορισμό την περιοχή Γιαλός της Σύμης, όπου διέμενε με τη σύζυγό του.

Τα πλάνα φαίνεται να δείχνουν μία από τις τελευταίες εμφανίσεις του 67χρονου να περπατά με μια ομπρέλα ανοιχτή στη μαρίνα του χωριού την Τετάρτη.

Βρετανικά μέσα κατέφθασαν στη Σύμη από την πρώτη κιόλας μέρα

Ο Μόσλεϊ έφυγε μόνος του με τα πόδια και φέρεται να επέλεξε μια ορεινή διαδρομή, η οποία χαρακτηρίζεται από τους ερευνητές «όχι εύκολη». Η επιχείρηση έρευνας και διάσωσης, στην οποία συμμετέχουν ελικόπτερα και μη επανδρωμένα αεροσκάφη, συνεχίζεται.

Αστυνομικός, μιλώντας στο BBC, δήλωσε πως στα καινούρια πλάνα ο παρουσιαστής δείχνει να είναι καλά και να περπατά σταθερά.

Τα νέα βίντεο επιβεβαιώνουν και την μαρτυρία κατοίκου που δήλωσε πως είδε τον Βρετανό παρουσιαστή να περιμένει σε στάση λεωφορείου.

Στη Σύμη τα παιδιά του

Στο νησί βρίσκονται και τα τέσσερα παιδιά του, με τη σύζυγό του να μην εγκαταλείπει τις ελπίδες της.

«Ο Μάικλ έφυγε από την παραλία για να πάει μια βόλτα. Είναι οι μεγαλύτερες και πιο αβάστακτες μέρες για μένα και τα παιδιά μου. Η έρευνα συνεχίζεται και η οικογένειά μας είναι τόσο απίστευτα ευγνώμων στους κατοίκους της Σύμης, τις ελληνικές αρχές και το βρετανικό προξενείο που εργάζονται ακούραστα για να βοηθήσουν στην εύρεση του Μάικλ. Δεν θα χάσουμε την ελπίδα μας», ανέφερε η σύζυγος του Μόσλεϊ.

Οι αρχές αναζητούν συνεχώς βιντεοληπτικό υλικό από σπίτια και επιχειρήσεις της περιοχής προκειμένου να λύσουν τον γρίφο της διαδρομής που ακολούθησε τελικά ο Μάικλ Μόσλεϊ.

«Χτενίζουν» την περιοχή οι Αρχές

Εθελοντές, Αστυνομία και Ερυθρός Σταυρός «χτενίζουν» την περιοχή προκειμένου να βρουν κάποιο ίχνος του εξαφανισμένου Βρετανού παρουσιαστή.

Οι έρευνες επικεντρώνονται στην πλαγιά με το δύσβατο μονοπάτι που εκτιμάται ότι επέλεξε ο 67χρονος για να φτάσει στον προορισμό του.

Ελικόπτερα πετούν πάνω από τη δύσβατη πλαγιά ψάχνοντας για κάποιο ίχνος.

Βρετανικά μέσα κατέφθασαν στη Σύμη από την πρώτη κιόλας μέρα, με την αγωνία για τον εντοπισμό του Μόσλεϊ να κορυφώνεται.

Κάθε ενδεχόμενο παραμένει ανοικτό. Στις έρευνες για τον εντοπισμό του 67χρονου συμμετέχουν και δύτες του λιμενικού.

ΠΗΓΗ: In.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Γιατί απείλησε την Κύπρο η Χεζμπολάχ; - Το οπλοστάσιο, η πολεμική εμπειρία και το ενδεχόμενο «χτυπήματος»

«Φωτοβολταϊκά για όλους»: Καταγγελίες από πολίτες για «αδικαιολόγητες» επιπλέον χρεώσεις λόγω συμμετοχής στο Σχέδιο

Πήγε για κολύμπι το βράδυ και του βγήκε…«ξινό» - Εντόπισε πιστόλι στο βυθό της θάλασσας

Καλοκαιρινές διακοπές: Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι – Οι φετινοί δημοφιλέστεροι προορισμοί, ο λόγος επιλογής και οι τιμές

Πήγαν να τους συλλάβουν, έσπρωξαν τους αστυνομικούς και τράπηκαν σε φυγή - Χειροπέδες σε δύο ανήλικους για κλοπή τσάντας

Άνοιξε το πολυαναμενόμενο Goody’s Burger House στη Λευκωσία - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες



Στηρίζει τη Λευκωσία η Κομισιόν – «Οποιαδήποτε απειλή προς κάποιο από τα κράτη-μέλη είναι απειλή εναντίον της ΕΕ»

Στηρίζει τη Λευκωσία η Κομισιόν – «Οποιαδήποτε απειλή προς κάποιο από τα κράτη-μέλη είναι απειλή εναντίον της ΕΕ»

Ξεκάθαρη ήταν η στήριξη της ΕΕ προς τη Λευκωσία, μετά τις απειλές του επικεφαλής της Χεζμπολάχ Χασάν Νασράλα, που ανέφερε ότι η Κύπρος θα «γίνει μέρος του πολέμου» αν το Ισραήλ χρησιμοποιήσει το αεροδρόμιό της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top