LIKE ONLINE

Το νέο trend που έχει «ρίξει» το διαδίκτυο: Γιατί αφήνουν ένα πλαστικό παπί πάνω στα αυτοκίνητα; - Δείτε βίντεο

Το νέο trend που έχει «ρίξει» το διαδίκτυο: Γιατί αφήνουν ένα πλαστικό παπί πάνω στα αυτοκίνητα; - Δείτε βίντεο

Σε ένα από τα κυρίαρχα trend σε παγκόσμιο επίπεδο έχει εξελιχθεί το "ducking", δηλαδή η τοποθέτηση παπιών μπάνιου σε μοντέλα μιας συγκεκριμένης μάρκας.

Τα μοντέλα της Jeep έχουν μια μοναδική θέση στον κόσμο των τεσσάρων τροχών, ξεχωρίζοντας για το σκληροτράχηλο προφίλ τους και τη δυνατότητα να εγκαταλείπουν άκοπα την ασφάλεια του αστικού δικτύου, εκδράμοντας σε κακοτράχαλα εδάφη.

Τους τελευταίους, ωστόσο μήνες, τα μοντέλα της θρυλικής αμερικανικής μάρκας έχουν γίνει γνωστά και για έναν διαφορετικό, ιδιαίτερα… παιχνιδιάρικο λόγο.

Πρόκειται για ένα trend -υπό την ονομασία “ducking” ή “Duck Duck Jeep” που θέλει τους φίλους της Jeep να τοποθετούν στα αυτοκίνητα της μάρκας που βλέπουν στον δρόμο ένα… λαστιχένιο παπάκι (παπάκι μπάνιου). Τι είναι, όμως, αυτό το περίεργο trend και πώς ξεκίνησε;

Υπεύθυνη είναι μια γυναίκα, ονόματι Allison Parliament, από μια μικρή πόλη του Καναδά, η οποία μια μέρα έτυχε να εμπλακεί σε έναν καυγά. Αργότερα, μέσα στην ίδια μέρα, ξαφνικά αντίκρισε ένα Jeep Wranger, παρόμοιο με το δικό της, γεγονός που της έφτιαξε τη διάθεση.

Ως ένδειξη ευγνομωσύνης στον ιδιοκτήτη του Wrangler για το γεγονός ότι το όχημα της πρόσφερε αυτές τις πολύτιμες δόσεις χαράς, τοποθέτησε στο αμάξωμα του αυτοκινήτου ένα μικρό λαστιχένιο παπάκι που τύχαινε να φέρει μαζί της.

Στη συνέχεια δημοσίευσε την εικόνα στο Instagram με το hashtag #DuckDuckJeep, χωρίς να φαντάζεται εκείνη τη στιγμή το τι θα ακολουθούσε.

Σήμερα, δύο χρόνια μετά τη συγκεκριμένη κίνηση της Allison, η τοποθέτηση λαστιχένιων παπιών στα μοντέλα της Jeep έχει εξελιχθεί σε ένα παγκόσμιο trend που ακολουθείται από εκατομμύρια ανθρώπους. Ενδεικτικό είναι το η δημόσια ομάδα “Duck duck jeep” στο Facebook αριθμεί σχεδόν 140.000 μέλη, με τις δημοσιεύσεις εικόνων από αυτοκίνητα Jeep που κοσμούνται από λαστιχένια παπάκια να… πέφτουν βροχή.

Σύμφωνα με την Allison Parliament, που πιστώνεται την έναρξη του trend, για την ίδια η τοποθέτηση ενός παπιού σε ένα Jeep ήταν μια πράξη καλοσύνης, ένα είδος ψυχοθεραπείας, καθώς και ένας χαιρετισμός σε έναν… συνάδελφο κάτοχο Jeep. Διευκρίνισε, ωστόσο, ότι οι υπόλοιποι λάτρεις του συγκεκριμένου trend μπορεί να τοποθετούν αυτά τα παιχνίδια στα Jeep μόνο και μόνο επειδή τους αρέσουν τα εν λόγω αυτοκίνητα.

.

 «Δεν χρειάζεται να έχεις έναν ιδιαίτερο λόγο για να συμμετάσχεις και εσύ στο “ducking”. Αρκεί το ότι φτιάχνει η διάθεσή σου», είχε αναφέρει η Allison σε συνέντευξή της.

Όσον αφορά τους… κανόνες του ducking, η Allison διευκρίνισε ότι δεν υπάρχουν. Εξήγησε, ωστόσο, ότι η ίδια δεν έχει τοποθετήσει ποτέ ένα λαστιχένιο παπάκι στο εσωτερικό ενός Jeep, ενώ φροντίζει να τα αφήνει σε σημεία του αμαξώματος όπου θα τα εντοπίσει εύκολα ο οδηγός.

Σε περίπτωση, λοιπόν, που είσαι κάτοχος ενός μοντέλου της Jeep και αντικρίσεις ένα παπάκι σε εμφανές μέρος του αυτοκινήτου σου, δεν χρειάζεται να ανησυχήσεις, μιας και μάλλον κάποιος... αγάπησε το όχημά σου.

ΠΗΓΗ: Carandmotor.gr

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top