LIKE ONLINE

Άντρας ανακαλύπτει ζωντανά στον αέρα ότι ο εξαφανισμένος γιος του βρίσκεται στο υπόγειο του σπιτιού του - Βίντεο

Άντρας ανακαλύπτει ζωντανά στον αέρα ότι ο εξαφανισμένος γιος του βρίσκεται στο υπόγειο του σπιτιού του - Βίντεο

Φανταστείτε να εκλιπαρείτε για την ασφαλή επιστροφή του εξαφανισμένου παιδιού σας και στη συνέχεια να σας παρουσιάζουν σε ζωντανή μετάδοση ως τον πιθανό δράστη.

Αυτό συνέβη στον Charles Bothuell IV από το Ντιτρόιτ της πολιτείας Μίσιγκαν των ΗΠΑ, ο γιος του οποίου είχε εξαφανιστεί το 2014.

Για τον λόγο αυτόν ο Bothuell IV είχε βγει ζωντανά στην εκπομπή της Nancy Grace για να παρακαλέσει οποιονδήποτε που μπορεί να γνώριζε ή να είχε δει κάτι να επικοινωνήσει μαζί του.

Σίγουρα το τελευταίο πράγμα που θα σκεφτόταν είναι πως θα κατέληγε να θεωρείται ως ο απαγωγέας του ίδιου του παιδιού του.

Ενώ, λοιπόν, βρίσκονταν στον αέρα της εκπομπής, η παρουσιάστρια ενημερώνεται ότι ο γιος του Bothuell IV βρέθηκε από το FBI στο υπόγειο του σπιτιού της οικογένειας.

Εκείνη τη στιγμή η Grace, με σοβαρό ύφος, απευθύνεται στον πατέρα του ανηλίκου και τον ρωτά: «κύριε, ελέγξατε το υπόγειό σας;».

Εκείνος της απάντησε: «Έλεγξα το υπόγειο, το FBI έλεγξε το υπόγειο, η αστυνομία του Ντιτρόιτ έλεγξε το υπόγειο μου, η γυναίκα μου έλεγξε το υπόγειο. Όλοι έχουμε ψάξει το υπόγειό μου πολλές φορές».

Δείτε το βίντεο:

Μετά το τέλος της συνέντευξης ο Charles Bothuell IV βομβαρδίστηκε με δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι γνώριζε ότι ο γιος του βρισκόταν στο υπόγειο, αλλά αποκάλεσε τον Τύπο «παράλογο» για τους ισχυρισμούς του.

Κρυβόταν από τον πατέρα του και τη μητριά του
Πώς κατέληξε λοιπόν το παιδί στο υπόγειο εφόσον είχε ελεγχθεί;

Όταν ακολούθησε αστυνομική έρευνα, διαπιστώθηκε ότι το 12χρονο αγόρι δεν είχε εξαφανιστεί ποτέ – κρυβόταν από τον πατέρα του και τη μητριά του, Monique Dillard-Bothuell.

Όταν βρέθηκε ο Charles Bothuell V, αποκάλυψε ότι κρύφτηκε στο υπόγειο επειδή φοβόταν την αντίδραση που θα είχε όταν συνειδητοποιούσε ότι… δεν είχε γυμναστεί.

Γυμναστική – βασανιστήριο

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, ο Bothuell IV ανάγκαζε τον γιο του να προπονείται δύο φορές την ημέρα, η οποία περιελάμβανε 100 push-ups, 200 sit-ups και 100 jumping jacks, curling 25-λιβρών και να ολοκληρώσει 5.000 περιστροφές σε ένα μηχάνημα γυμναστικής.

Το χειρότερο; Αν δεν τελείωνε σε λιγότερο από μία ώρα, έπρεπε να τα ξανακάνει όλα από την αρχή.

Μετά τις αποκαλύψεις ο Charles Bothuell IV καταδικάστηκε το 2016, —αφού συνελήφθη τον Απρίλιο του 2015— μαζί με τη σύζυγό του, με το ζευγάρι να κατηγορείται για βασανιστήρια και κακοποίηση παιδιού δευτέρου βαθμού.

Στη δίκη οι εισαγγελείς αποκάλυψαν ότι το παιδί ήταν πολύ αδύνατο και είχε σημάδια στο σώμα του, γεγονός που οδήγησε τον πατέρα του να παραδεχτεί ότι τον είχε χτυπήσει με σωλήνα.

Πηγή: in.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πήρε εξιτήριο ο Μάριος Καρογιάν - Θα παραμείνει σπίτι για ξεκούραση

Τιμές καυσίμων: Μεγάλες αποκλίσεις μεταξύ των επαρχιών - Περαιτέρω αυξήσεις στον ορίζοντα - Πίνακες

Θεραπεία με το… σταγονόμετρο: Σοβαρές ελλείψεις σε καινοτόμο φάρμακο - Πότε θα είναι ξανά διαθέσιμο

Συμπλοκή στις φυλακές Κορυδαλλού - Πληροφορίες για ένα νεκρό και ένα τραυματία

Μονή Αββακούμ: Ανανεώθηκε το διάταγμα κράτησης του Νεκτάριου - Στο κελί για ακόμα 8 ημέρες

Στο Netflix η πρώτη κυπριακή ταινία - Από πότε θα είναι διαθέσιμη



Φόνος στην Ορμήδεια: Στη  δημοσιότητα το όνομα και η φωτογραφία του 45χρονου, φερόμενου δράστη

Φόνος στην Ορμήδεια: Στη δημοσιότητα το όνομα και η φωτογραφία του 45χρονου, φερόμενου δράστη

Στη δημοσιότητα δόθηκε το όνομα του φερόμενου δράστη, για τον φόνο που διαπράχθηκε το βράδυ της Τρίτης 25 Ιουνίου, στην Ορμήδεια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top