ΕΛΛΑΔΑ

Κώστας Κωστόπουλος: Ομόφωνα αθώος ο σκηνοθέτης για την κατηγορία του βιασμού της ηθοποιού Έλενας Αθανασοπούλου

Κώστας Κωστόπουλος: Ομόφωνα αθώος ο σκηνοθέτης για την κατηγορία του βιασμού της ηθοποιού Έλενας Αθανασοπούλου

Την αθώωση του πρώην σκηνοθέτη της τηλεοπτικής σειράς «Σασμός» Κώστα Κωστόπουλου από το αδίκημα του βιασμού σε βάρος της ηθοποιού Έλενας Αθανασοπούλου, αποφάσισε το Μικτό Ορκωτο Δικαστήριο της Αθήνας. Η απόφαση ελήφθη ομοφωνα και στο άκουσμά της πολλοί υποστηρικτές του σκηνοθέτη ξέσπασαν σε χειροκροτήματα. «Αίσχος» φώναξαν υποστηρικτές της ηθοποιού που βρέθηκαν στην αίθουσα ενώ κάποιοι φώναξαν- αναφερόμενοι στην υπόθεση της δολοφονίας της Βασιλικής στην Ηλεία- «ντροπή, δεν σέβεστε ούτε τα 11χρονα παιδάκια».

Ειδικότερα, ο 58χρονος σκηνοθέτης κάθισε στο εδώλιο του πρωτοβάθμιου δικαστήριου έπειτα από μήνυση της ηθοποιού, Έλενας Αθανσοπουλου η οποία κατήγγειλε ότι ο Κ. Κωστόπουλος το καλοκαίρι του 2010 ενώ της πρότεινε να βγουν για φαγητό την βίασε μέσα στο αυτοκίνητό του και ενώ εκείνη είχε χάσει τις αισθήσεις της. Προηγουμένως, όπως είχε αναφέρει η ηθοποιός εκείνη και ο κατηγορούμενος είχαν βρεθεί σε γνωστό μαγαζί των Αθηνών, όπου είχαν φάει και είχαν καταναλώσει τουλάχιστον δύο μπουκάλια κρασί.

«Δεν ένιωθα καθόλου καλά και φοβόμουν ότι θα λιποθυμήσω. Του είπα να φύγουμε γιατί δεν ένιωθα καλά. Από τη στιγμή που φύγαμε από το μαγαζί μέχρι τη στιγμή που επανήλθαν οι αισθήσεις μου, έχω κενό μνήμης. Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι, τη στιγμή που άνοιξα τα μάτια μου και γύρισαν οι αισθήσεις μου, ήμασταν μέσα στο αυτοκίνητό του και αυτός είχε διεισδύσει με το γεννητικό του όργανο στο σώμα μου και συνουσιαζόταν με εμένα εν αγνοία μου και χωρίς τη δική μου συναίνεση» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά στη μήνυσή της η Έλενα Αθανασοπούλου.

Ωστόσο, το δικαστήριο με την απόφασή που εξέδωσε σήμερα δεν δέχθηκε την καταγγελία της ηθοποιού και αθώωσε ομόφωνα τον σκηνοθέτη, ο οποίος από την πρώτη στιγμή είχε αρνηθεί το αδίκημα του βιασμού κάνοντας λόγο για συναινετική σεξουαλικη σχέση με τη καταγγέλουσα.

Απαλλακτική ήταν όμως και η πρόταση που είχε κάνει σε προηγούμενη συνεδρίαση του δικαστηρίου ο εισαγγελέας της έδρας, σημειώνοντας ότι από την καταγγελία της ηθοποιού και τα όσα προέκυψαν από την ακροαματική διαδικασία προέκυψαν κενά και αντιφάσεις αλλά και ισχυρές αμφιβολίες ως προς την ενοχή του κατηγορούμενου.

Η δίκη για τη συγκεκριμένη υπόθεση είχε ξεκινήσει τον περασμένο Μάρτιο και στο δικαστήριο έχουν καταθέσει πολλοί γνωστοί ηθοποιοί, ανάμεσα τους η Μαρία Τζομπανάκη,η Κατερίνα Διδασκάλου, κ.ά..

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Κλεόπας Κουλουμά στο Podcast του «Τ» - Δέκα χρόνια μετά την τραγωδία: «Προσποιούμουν τον νεκρό» - Το προφητικό όνειρο για το μακελειό

Ναυαγοσώστες: Αυτά είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν – Η λύση και η επαρχία στην «κορυφή»

Ιώσεις: Αυξήθηκαν τα περιστατικά ενώ τριπλασιάστηκαν τα κρούσματα κορωνοϊού - Ο λόγος και τι πρέπει να προσέξουμε

Τρομακτικές στιγμές για 69χρονο: Έχασε την ισορροπία του και κατέπεσε σε βράχια στο φαράγγι του Άβακα - Η κατάσταση υγείας του

Θανατηφόρο στη Λεμεσό: Η εφαρμογή στο κινητό της άτυχης 47χρονης οδήγησε τις Αρχές σε λανθασμένο σημείο

Απόστολος Λύτρας: Οι αναρτήσεις αγάπης για τη Σοφία Πολυζωγοπούλου πριν από τον άγριο ξυλοδαρμό



Αυτά είναι τα νέα στοιχεία που προέκυψαν εναντίον του Αρχιμανδρίτη Νεκτάριου - Διάλειμμα δύο ωρών στη διαδικασία

Αυτά είναι τα νέα στοιχεία που προέκυψαν εναντίον του Αρχιμανδρίτη Νεκτάριου - Διάλειμμα δύο ωρών στη διαδικασία

Διάλειμμα μέχρι τις 14:30 πήρε η διαδικασία για την ακρόαση του αιτήματος της Αστυνομίας για οκταήμερη προσωποκράτηση του εν αργία Αρχιμανδρίτη Νεκτάριου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top