LIKE ONLINE

Οι επόμενες ημέρες ανήκουν σε αυτά τα ζώδια

Οι επόμενες ημέρες ανήκουν σε αυτά τα ζώδια

Η εβδομάδα της 10ης Ιουνίου ξεκίνησε με το πρώτο τέταρτο της Σελήνης στην Παρθένο και τον Ερμή στους Διδύμους.

Η Σελήνη του Πρώτου Τετάρτου αντιπροσωπεύει την ανάγκη να πάρετε μια σημαντική απόφαση για να δημιουργήσετε μεγαλύτερη ισορροπία και αισιοδοξία στη ζωή σας. Στην Παρθένο, αυτή η Σελήνη σας καθοδηγεί να εστιάσετε σε μια απόφαση που είναι πιο ευθυγραμμισμένη με τη δημιουργία θεμελίων για μεγαλύτερη επιτυχία. Τώρα θα συνειδητοποιήσετε τη δύναμη των επιλογών σας, ειδικά αν ανήκετε σε ένα από τα παρακάτω ζώδια.

Ζυγός

Βρίσκεστε στα πρόθυρα ενός απίστευτου πεπρωμένου. Όλα όσα κάνατε είναι έτοιμα να αποδώσουν, αρκεί να θυμάστε ότι, ενώ μπορεί να έχετε σημαντικές σχέσεις, τη μοίρα σας την ορίζετε καθαρά εσείς. Μπορείτε να δημιουργήσετε τη ζωή που θέλετε και να αγκαλιάσετε όλες τις εμπειρίες που σας επιφυλάσσει το σύμπαν – πρέπει να αφήσετε τον εαυτό σας να ακούσει την καθοδήγηση που λαμβάνετε.

Αιγόκερως

Αφήστε τον εαυτό σας να αποβάλει ό,τι έχει προηγηθεί αυτών των ημερών. Αφήστε τον εαυτό σας να δει τη ζωή σαν να τη βλέπει για πρώτη φορά, επιτρέποντάς σας να οδηγηθείτε με ελπίδα και την πεποίθηση ότι μπορείτε να δημιουργήσετε όλα όσα επιθυμείτε. Ενώ η ενσωμάτωση των μαθημάτων του παρελθόντος εξακολουθεί να είναι σημαντική, για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις ευκαιρίες που σας παρέχει το σύμπαν, πρέπει επίσης να είστε πρόθυμοι να πιστέψετε σε νέα ξεκινήματα και νέες δυνατότητες.

Υδροχόος

Μπορείτε να επιλέξετε τη χαρά. Αναλογιστείτε όσα περάσατε και συνειδητοποιήστε ότι αν δεν συμβάλλει στο να είστε ερωτευμένες με τη ζωή σας, τότε είναι κάτι που δεν πρέπει να συνεχίσετε. Αυτό δεν έχει να κάνει με το να είστε ευτυχισμένες κάθε μέρα, αλλά με το να νιώθετε βαθιά ικανοποίηση και εκπλήρωση από όλα όσα επενδύετε την ενέργειά σας. Όταν μπορείτε να επιλέξετε τη χαρά, ανεξάρτητα από το τι μπορεί να σημαίνει αυτό σε μια συγκεκριμένη κατάσταση, τότε κάνετε ξεκάθαρο πως ξέρετε τι σας αξίζει και πώς να το διεκδικήσετε.

ΠΗΓΗ: marieclaire

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απαντά στον Τούρκο ΥΠΕΞ ο ΠτΔ: «Αντιλαμβάνομαι τη δύσκολη θέση που βρίσκεται, λόγω της αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας»

Απαντά στον Τούρκο ΥΠΕΞ ο ΠτΔ: «Αντιλαμβάνομαι τη δύσκολη θέση που βρίσκεται, λόγω της αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας»

Επιβεβαίωσε τη συνάντησή του στις Βρυξέλλες με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ απάντησε και στο Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών, τονίζοντας ότι η Κύπρος είναι κέντρο επιχειρήσεων αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας και απομάκρυνσης αμάχων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top