ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σε εξέλιξη η εκκένωση άλλων δύο χωριών λόγω της πυρκαγιάς στην Πάφο

Σε εξέλιξη η εκκένωση άλλων δύο χωριών λόγω της πυρκαγιάς στην Πάφο

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή τη στιγμή η πυρκαγιά που βρίσκεται ανατολικά της κοινότητας Γιόλου.

Νεότερη ενημέρωση από την Αστυνομία αναφέρει ότι σε εξέλιξη η εκκένωση των χωριών Χούλου και Λεμόνας, στην επαρχία Πάφου.

Σημειώνεται ότι, οι δυνάμεις πυρόσβεσης ενισχύθηκαν από ελικόπτερο της ΜΑΕΠ και επιπρόσθετα με επίγειες δυνάμεις από την επαρχία Λεμεσού και την ΕΜΑΚ.

Όπως αναφέραμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ, υπάρχει πληροφορία ότι δύο άτομα βρίσκονται σε κτηνοτροφικό υποστατικό και σπεύδουν να ερευνήσουν.

Σύμφωνα με ανάρτηση του Εκπροσώπου Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, στην πλατφόρμα Χ, εγκαθίσταται προωθημένο κέντρο ελέγχου.

Είπε επίσης πως έγινε προληπτική εκκένωση κατόπιν αξιολόγησης, της κοινότητας Ψάθι από την Πολιτική Άμυνα και την Αστυνομία.

Εξάλλου ο Βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής Επιχειρήσεων Πάφου, Μιχάλης Νικολάου, αναφέρθηκε στην απομάκρυνση των κατοίκων απο το Ψάθι, λέγοντας πως η φωτιά είναι στην είσοδο του χωριού, ενώ κατευθύνεται επικίνδυνα προς τον Άγιο Δημητριανό.

Δείτε βίντεο εδώ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε εγρήγορση η Λευκωσία: Ενεργοποιήθηκαν κανάλια επικοινωνίας μετά τις απειλές του ηγέτη της Χεζμπολάχ στην Κύπρο

Σε εγρήγορση η Λευκωσία: Ενεργοποιήθηκαν κανάλια επικοινωνίας μετά τις απειλές του ηγέτη της Χεζμπολάχ στην Κύπρο

Κανάλια επικοινωνίας ενεργοποιήθηκαν μετά τις πρόσφατες αναφορές του ηγέτη της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, που αφορούσαν την Κύπρο και οι τοποθετήσεις έχουν πλέον καταστεί κατά πολύ ηπιότερες, όπως ανέφεραν στο ΡΙΚ αρμόδιες πηγές. Παράλληλα, συνέχιζαν οι ίδιες πηγές, δημοσιεύματα μέσων που βρίσκονται κοντά στη Χεζμπολάχ, υποβαθμίζουν πια το θέμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top