ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Αυξημένη αστυνομική παρουσία στο Lady’s Mile - Χρήση drone για καλύτερη παρακολούθηση της περιοχής

Αυξημένη αστυνομική παρουσία στο Lady’s Mile - Χρήση drone για καλύτερη παρακολούθηση της περιοχής

Αυξημένη αστυνομική παρουσία στην περιοχή του Lady’s Mile, κατά την καλοκαιρινή περίοδο, ανακοινώνουν οι Βρετανικές Βάσεις, με στόχο την ενίσχυση της ασφάλειας στην περιοχή.

Σύμφωνα με ανακοίνωση των ΒΒ, το μέτρο αυτό θα συνεχιστεί μέχρι τον Σεπτέμβριο, όπου η δημοφιλής περιοχή αναμένεται να προσελκύσει περισσότερους από 20.000 λουόμενους κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Όπως αναφέρεται, θα υπάρχει ένα Όχημα Ελέγχου Επιχειρήσεων (ICPV) σταθμευμένο στην είσοδο του Lady’s Mile κάθε Σαββατοκύριακο και κατά τις επίσημες αργίες, ως επίσης και τακτικές περιπολίες της Λιμενικής Αστυνομίας των ΒΒ, αλλά και χρήση drone για καλύτερη παρακολούθηση της περιοχής.

Ο Βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής των ΒΒ, Ντίνος Πέτρου, δήλωσε ότι «στόχος μας είναι να αποτρέψουμε παρόμοια περιστατικά με πέρυσι, όταν σημειώθηκε ένα θανατηφόρο ατύχημα με τζετ σκι».

Επιπρόσθετα, σημείωσε πως αστυνομικοί και συνεργάτες από διάφορους φορείς, θα διανέμουν ενημερωτικά φυλλάδια σε πολίτες όπου θα επισημαίνονται οι πιθανοί κίνδυνοι, η ασφάλεια στο δρόμο και στην παραλία, μέτρα για πρόληψη του εγκλήματος και προστασίας του περιβάλλοντος.

Τονίζοντας τη σημασία της συνεργασίας με την Κυπριακή Αστυνομία, ο Βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής των ΒΒ είπε πως «θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι όλοι θα απολαύσουν το καλοκαίρι τους χωρίς να φοβούνται για κάποιο έγκλημα και με τον ασφαλέστερο δυνατό τρόπο»

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Κλεόπας Κουλουμά στο Podcast του «Τ» - Δέκα χρόνια μετά την τραγωδία: «Προσποιούμουν τον νεκρό» - Το προφητικό όνειρο για το μακελειό

Ναυαγοσώστες: Αυτά είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν – Η λύση και η επαρχία στην «κορυφή»

Ιώσεις: Αυξήθηκαν τα περιστατικά ενώ τριπλασιάστηκαν τα κρούσματα κορωνοϊού - Ο λόγος και τι πρέπει να προσέξουμε

Τρομακτικές στιγμές για 69χρονο: Έχασε την ισορροπία του και κατέπεσε σε βράχια στο φαράγγι του Άβακα - Η κατάσταση υγείας του

Θανατηφόρο στη Λεμεσό: Η εφαρμογή στο κινητό της άτυχης 47χρονης οδήγησε τις Αρχές σε λανθασμένο σημείο

Απόστολος Λύτρας: Οι αναρτήσεις αγάπης για τη Σοφία Πολυζωγοπούλου πριν από τον άγριο ξυλοδαρμό



Αυτά είναι τα νέα στοιχεία που προέκυψαν εναντίον του Αρχιμανδρίτη Νεκτάριου - Διάλειμμα δύο ωρών στη διαδικασία

Αυτά είναι τα νέα στοιχεία που προέκυψαν εναντίον του Αρχιμανδρίτη Νεκτάριου - Διάλειμμα δύο ωρών στη διαδικασία

Διάλειμμα μέχρι τις 14:30 πήρε η διαδικασία για την ακρόαση του αιτήματος της Αστυνομίας για οκταήμερη προσωποκράτηση του εν αργία Αρχιμανδρίτη Νεκτάριου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top