Αλλαγή διακόσμησης στο Προεδρικό: Τοποθέτησαν νέες πολυθρόνες στο Γραφείο του ΠτΔ – Δείτε φωτογραφίες

Αλλαγή διακόσμησης στο Προεδρικό: Τοποθέτησαν νέες πολυθρόνες στο Γραφείο του ΠτΔ – Δείτε φωτογραφίες

Πολλές είναι οι αλλαγές που γίνονται στο Προεδρικό Μέγαρο από την ημέρα ανάληψης των καθηκόντων του Νίκου Χριστοδουλίδη στη Προεδρία της Δημοκρατίας.

Μια σημαντική αλλαγή που έγινε πριν από λίγο καιρό ήταν η τοποθέτηση του πορτραίτου του Εθνάρχη Μακαρίου πίσω από το γραφείο συνεδριάσεων του Προέδρου, από την αρχική του θέση, δηλαδή πάνω από το τζάκι το οποίο βρίσκεται στο σαλονάκι στο οποίο ο εκάστοτε Πρόεδρος κάνει τις συναντήσεις του.

Η πιο πρόσφατη αλλαγή που έγινε στο Προεδρικό Γραφείο είναι η αλλαγή των πολυθρόνων στο σαλονάκι του γραφείου όπου ο Πρόεδρος κάνει τις συναντήσεις με τους ηγέτες ή επίσημους επισκέπτες του.

Οι δύο νέες πολυθρόνες δεν ανταποκρίνονται στο κλασσικό στυλ που είχαν κατά βάση οι πολυθρόνες που επέλεγαν οι εκάστοτε Προέδροι, αλλά έχουν ένα πιο μοντέρνο στυλ.

Δείτε τις νέες πολυθρόνες:  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στα αποκαΐδια της κρίσης: Φωτιές, ευθύνες και ένας ανασχηματισμός, τον Σεπτέμβρη - Ποιοι υπουργοί «βλέπουν» την έξοδο

Στα αποκαΐδια της κρίσης: Φωτιές, ευθύνες και ένας ανασχηματισμός, τον Σεπτέμβρη - Ποιοι υπουργοί «βλέπουν» την έξοδο

Με τις φλόγες να έχουν αφήσει πίσω τους δύο νεκρούς, δεκάδες κατεστραμμένα σπίτια και επιχειρήσεις σε κοινότητες στην ορεινή Λεμεσό, η κυβέρνηση Χριστοδουλίδη δεν καλείται πλέον μόνο να διαχειριστεί τις συνέπειες μιας φυσικής καταστροφής, αλλά και τις πολιτικές αναταράξεις που πυροδοτούνται μέρα με τη μέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE