Γνωμάτευση από Νομική Υπηρεσία του ΥΠΕΣ για Δήμαρχο Αγ. Νάπας θα ζητήσει ο Ε. Ηλία

Γνωμάτευση από Νομική Υπηρεσία του ΥΠΕΣ για Δήμαρχο Αγ. Νάπας θα ζητήσει ο Ε. Ηλία

Γνωμάτευση από τη Νομική Υπηρεσία αναφορικά με υπόθεση εναντίον του επανεκλεγέντος Δημάρχου Αγίας Νάπας Χρήστου Ζανέττου, θα ζητήσει ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εσωτερικών Ελίκκος Ηλία.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο κ. Ηλία «προτίθεμαι να ζητήσω γνωμάτευση από τη Νομική Υπηρεσία, προκειμένου να ερμηνεύσει τη νομοθεσία όπως έχει, να δουν τα αδικήματα εναντίον του και για τι ακριβώς κατηγορείται ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας, σε συνεργασία με την Αστυνομία και να αναφέρουν κατά πόσον προκύπτει ή όχι υπόθεση».

Πρόσθεσε πως από την ενημέρωση που έχει, φαίνεται πως η υπόθεση αφορά γεγονότα των οποίων η διερεύνηση έχει ολοκληρωθεί από την Αστυνομία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο κ. Ζανέττου, ο οποίος αντιμετωπίζει αδικήματα που αφορούν μεταξύ άλλων φερόμενη πλαστογραφία και απόσπαση χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις, αύριο το πρωί θα παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Μάριος Καρογιάν συγκαλεί τα συλλογικά όργανα: Ενημέρωση για την «πρόταση» Νικόλα και ανακοίνωση της απόφασής του, για υποψηφιότητα στις βουλευτικές

Ο Μάριος Καρογιάν συγκαλεί τα συλλογικά όργανα: Ενημέρωση για την «πρόταση» Νικόλα και ανακοίνωση της απόφασής του, για υποψηφιότητα στις βουλευτικές

Η πολιτική κινητικότητα που προέκυψε από τις δηλώσεις του Προέδρου του ΔΗΚΟ, Νικόλα Παπαδόπουλου, περί «τεράστιου περιθωρίου συνεργασίας» με τη ΔΗΠΑ, έχει προκαλέσει σημαντικές εντάσεις και αλυσιδωτές αντιδράσεις στον κεντρώο χώρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE