ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Καύσιμα: Συνεχίζονται οι μειώσεις – Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια – Πίνακες

Καύσιμα: Συνεχίζονται οι μειώσεις – Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια – Πίνακες

Συνεχίζονται οι θετικές εξελίξεις στην οικονομία αφού σύμφωνα με τους αρμόδιους συνεχίζονται σταθερά οι μειώσεις στα καύσιμα.

Μια μικρή «ανάσα» παίρνουν επιτέλους οι καταναλωτές αφού σύμφωνα με τις δηλώσεις του Διευθυντή Υπηρεσίας Προστασίας Καταναλωτή, Κωνσταντίνου Καραγιώργη στο ThemaOnline «είχαμε σημαντικές μειώσεις στα καύσιμα και οι τάσεις συνεχίζουν να είναι πτωτικές»

Αν ρίξουμε μία ματιά στις τιμές των καυσίμων που ίσχυαν στις 10 Ιουνίου βλέπουμε ότι η ψηλότερη από την χαμηλότερη τιμή έχουν 14 σεντς διαφορά.

Αν συγκρίνουμε τις μέσες τιμές που είχαμε 3 Μαΐου με τις τιμές που είχαμε 10 Ιουνίου, ο μέσος όρος μειώθηκε 5,5 σεντς για την αμόλυβδη 95, για το πετρέλαιο κίνησης είχαμε μείωση 6,5 σεντς και 2,9 σεντς μείωση στο πετρέλαιο θέρμανσης.

Παρατηρούμε ότι σχεδόν σε ένα μήνα, η μέση τιμή της μείωσης προσεγγίζει σταδιακά την επαναφορά του φόρου κατανάλωσης καυσίμων που ήταν 8 σεντς.

Το ThemaOnline έψαξε και βρήκε που κυμαίνονται οι τιμές αυτές τις μέρες καθώς και τα φθηνότερα και ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια.

Δείτε αναλυτικά:

Αμόλυβδη 95

Μέση Τιμή σε € (Παγκύπρια) 1,509

Φθηνότερη Τιμή σε € (Παγκύπρια)1,459

Ακριβότερη Τιμή σε € (Παγκύπρια) 1,579

 

Τα φθηνότερα:

 

 

Τα ακριβότερα:

 

Αμόλυβδη 98

Μέση Τιμή σε € (Παγκύπρια)1,579

 

Φθηνότερη Τιμή σε € (Παγκύπρια)1,519

 

Ακριβότερη Τιμή σε € (Παγκύπρια)1,719

 

Τα φθηνότερα:

 

 

Τα ακριβότερα:

 

Πετρέλαιο Κίνησης

Μέση Τιμή σε € (Παγκύπρια)1,536

Φθηνότερη Τιμή σε € (Παγκύπρια)1,479

Ακριβότερη Τιμή σε € (Παγκύπρια)1,619

 

Τα φθηνότερα:

 

 

Τα ακριβότερα:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top