Σοκ στις ΗΠΑ - Συνελήφθη 37χρονη καθηγήτρια για τον βιασμό ανήλικου μαθητή

Σοκ στις ΗΠΑ - Συνελήφθη 37χρονη καθηγήτρια για τον βιασμό ανήλικου μαθητή

Στη σύλληψη 37χρονης καθηγήτριας για τον βιασμό ενός 14χρονου μαθητή προχώρησαν αστυνομικοί στη Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ.

Η Χάιντι Μονρόι συνελήφθη την Τρίτη μετά από έρευνα στο Wellcome Middle School του Γκρίνβιλ.

Την έρευνα πυροδότησε αναφορά άλλου εργαζόμενου στο σχολείο που έγινε στις 5 Απριλίου.

Σύμφωνα με δήλωση εκπροσώπου της αρμόδιας διεύθυνσης εκπαίδευσης η 37χρονη εκπαιδευτικός με καταγωγή από την Κολομβία δεν εργάζεται πλέον στο σχολείο στο οποίο εργαζόταν από τον Αύγουστου το 2022.

Σύμφωνα με την Daily Mail τους τελευταίους 12 μήνες έχουν συλληφθεί 25 γυναίκες εκπαιδευτικοί σε 16 πολιτείες των ΗΠΑ για ανάλογα αδικήματα ενώ υπάρχουν φόβοι ότι ο αριθμός αυτός είναι μόνο η «κορυφή του παγόβουνου».

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Ως ένα από τα σημαντικότερα άτυπα Συμβούλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης χαρακτήρισε τη σημερινή άτυπη Σύνοδο της ΕΕ στο Άλντεν Μπίσεν, στο Βέλγιο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, δηλώνοντας ότι προσέρχεται με οκτώ συγκεκριμένες προτάσεις της Κυπριακής Δημοκρατίας για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της ΕΕ και με στόχο τη λήψη αποφάσεων με σαφή χρονοδιαγράμματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE