Στήθηκε επιχείρηση διάσωσης - 49χρονος έπεσε με το όχημά του σε γκρεμό - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Στήθηκε επιχείρηση διάσωσης - 49χρονος έπεσε με το όχημά του σε γκρεμό - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Επιχείρηση διάσωσης προσώπου που έπεσε σε γκρεμό 10 μέτρων στην επαρχία Λεμεσού στήθηκε τα ξημερώματα.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Αστυνομία, γύρω στις τρεις και τριάντα τα ξημερώματα το συγκεκριμένο πρόσωπο κάλεσε το ίδιο τις Αρχές λέγοντας ότι έπεσε με το όχημα του σε χαράδρα στο χωριό Ανώγυρα στη Λεμεσό.

Τέθηκαν σε κινητοποίηση όλες οι αρμόδιες Υπηρεσίες ώστε να εντοπιστεί και να ανασυρθεί από τον γκρεμό.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Αστυνομία, πρόκειται για 49χρονο άνδρα από την Πάφο οποίος ανασύρθηκε και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο. Η κατάσταση της υγείας του είναι καλή.

Οι συνθήκες κάτω υπό τις οποίες έπεσε στη χαράδρα διερευνώνται.

*κεντρική φωτογραφία - αρχείο

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE