Συνεχίζεται η αντεξέταση Γεν. Εισαγγελέα για αίτημα παύσης Γενικού Ελεγκτή

Συνεχίζεται η αντεξέταση Γεν. Εισαγγελέα για αίτημα παύσης Γενικού Ελεγκτή

Συνεχίζεται σήμερα ενώπιον του Ανωτάτου Συνταγματικού Δικαστηρίου, που λειτουργεί ως Συμβούλιο, η διαδικασία ανεξέτασης του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη.

Στη χθεσινή ακρόαση ξεκίνησε η εξέταση της ουσίας του αιτήματος του Γενικού Εισαγγελέα για παύση του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας Οδυσσέα Μιχαηλίδη για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Η αντεξέταση του κ. Σαββίδη θα συνεχιστεί σήμερα και αύριο Παρασκευή, ενώ ο κ. Μιχαηλίδης αναμένεται να καταθέσει την μεθεπόμενη εβδομάδα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Η επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου στη Βουλή των Αντιπροσώπων, αποτελεί ακόμη έναν σημαντικό σταθμό σε μια πολιτική διαδρομή που μέσα σε δέκα χρόνια την οδήγησε από μια δύσκολη εσωκομματική δοκιμασία στην ηγεσία του Δημοκρατικού Συναγερμού και στην Προεδρία της Βουλής.