Πολύ σοβαρό τροχαίο στην Πάφο! Σε ημικωματώδη κατάσταση 28χρονος

Πολύ σοβαρό τροχαίο στην Πάφο! Σε ημικωματώδη κατάσταση 28χρονος

Σε ημικωμματωδη κατάσταση νοσηλεύεται εδώ και λίγες ώρες στην Εντατική Μονάδα Παρακολούθησης του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου νεαρός 28χρονος από την Πάφο μετά από τροχαίο ατύχημα το οποίο σημειώθηκε σήμερα νωρίς το απόγευμα.

Συγκεκριμένα ο 28χρονος ο οποίος οδηγούσε γύρω στις πέντε το απόγευμα το όχημα  του στην κοινότητα Εμπας κάτω από συνθήκες που διερευνώνται συγκρούστηκε βίαια με αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δυο αλλοδαποί από τη Συρία με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πολύ σοβαρά.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες μας ο 28χρονος δεν έχει επαφή με το περιβάλλον κάτι που έχει προβληματίσει τους θεράποντες ιατρούς.

Διαβάστε περισσότερα στο PafosPress.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

Σε μια περίοδο, κατά την οποία ο Δημοκρατικός Συναγερμός καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές του διαφορές και να προετοιμαστεί για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση, η ηγεσία του κόμματος, επιλέγει να περιορίσει τις δημόσιες αντιπαραθέσεις. Η απόφαση να μην τοποθετούνται τα στελέχη για τα εσωκομματικά ζητήματα, τουλάχιστον μέσα από τηλεοπτικές εκπομπές και δημόσιες αναρτήσεις, δείχνει την προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι, πριν από την κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE