Ενώπιον του Κακουργιοδικείου τα 4 μέλη οικογένειας για βιασμούς ανηλίκων

Ενώπιον του Κακουργιοδικείου τα 4 μέλη οικογένειας για βιασμούς ανηλίκων

Αρχίζει σήμερα ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λεμεσού η εκδίκαση της πολύκροτης υπόθεσης των τεσσάρων μελών της ίδιας οικογένειας, που θεωρούνται ύποπτα σε υποθέσεις βιασμών και άσεμνων επιθέσεων εναντίον συγγενικών, στην πλειοψηφία τους, προσώπων, την περίοδο 1992-2002.

Συνολικά επτά πρόσωπα έχουν προχωρήσει σε καταγγελίες εναντίον των τεσσάρων, έναν 63χρονο, την 64χρονη πρώην σύζυγο του και τους δυο τους υιούς, ηλικίας 36 και 37 ετών, οι οποίοι θα έχουν να αντιμετωπίσουν 47 κατηγορίες που αφορούν, μεταξύ άλλων, συνομωσία προς διάπραξη κακουργήματος, βιασμού, απόπειρας βιασμού, διαφθοράς γυναίκας κάτω των 13 ετών, άσεμνης επίθεσης εναντίον γυναίκας και άσεμνης επίθεσης εναντίον άνδρα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή διανύει την 15η μέρα, χωρίς ορατό τέλος ενώ η ενεργειακή κρίση απειλεί να λυγίσει την παγκόσμια οικονομία. Παράλληλα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία για να διασφαλίσουν ότι τα Στενά του Ορμούζ θα παραμείνουν ανοικτά. Η κυβέρνηση Τραμπ απέρριψε τις προσπάθειες των συμμάχων της Μέσης Ανατολής να ξεκινήσουν διπλωματικές διαπραγματεύσεις με στόχο τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν.

BEST OF TOTHEMAONLINE