Ενώπιον του Κακουργιοδικείου τα 4 μέλη οικογένειας για βιασμούς ανηλίκων

Ενώπιον του Κακουργιοδικείου τα 4 μέλη οικογένειας για βιασμούς ανηλίκων

Αρχίζει σήμερα ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λεμεσού η εκδίκαση της πολύκροτης υπόθεσης των τεσσάρων μελών της ίδιας οικογένειας, που θεωρούνται ύποπτα σε υποθέσεις βιασμών και άσεμνων επιθέσεων εναντίον συγγενικών, στην πλειοψηφία τους, προσώπων, την περίοδο 1992-2002.

Συνολικά επτά πρόσωπα έχουν προχωρήσει σε καταγγελίες εναντίον των τεσσάρων, έναν 63χρονο, την 64χρονη πρώην σύζυγο του και τους δυο τους υιούς, ηλικίας 36 και 37 ετών, οι οποίοι θα έχουν να αντιμετωπίσουν 47 κατηγορίες που αφορούν, μεταξύ άλλων, συνομωσία προς διάπραξη κακουργήματος, βιασμού, απόπειρας βιασμού, διαφθοράς γυναίκας κάτω των 13 ετών, άσεμνης επίθεσης εναντίον γυναίκας και άσεμνης επίθεσης εναντίον άνδρα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Με τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στρέφονται οι προσδοκίες για το επόμενο βήμα στο Κυπριακό. Ο Πρόεδρος εξέφρασε την ελπίδα ότι οι επαφές που βρίσκονται σε εξέλιξη θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ουσιαστική πρόοδο και επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE