Aεροπορικές επιθέσεις του ισραηλινού στρατού στη Λωρίδα της Γάζας

Aεροπορικές επιθέσεις του ισραηλινού στρατού στη Λωρίδα της Γάζας

Παλαιστινιακές ιατρικές πηγές και πηγές ασφαλείας δήλωσαν ότι από τους βομβαρδισμούς δεν προκλήθηκαν τραυματισμοί - Κανείς δεν έχει αναλάβει μέχρι στιγμής την ευθύνη για την εκτόξευση της ρουκέτας.


Αεροπορικές επιθέσεις εναντίον της Λωρίδας της Γάζας εξαπέλυσε τη νύχτα ο ισραηλινός στρατός, έπειτα από τη ρίψη ρουκέτας εναντίον της πόλης Άσντοντ την οποία αναχαίτισε το αντιπυραυλικό σύστημα Σιδερένιος Θόλος.

Απαντώντας στην εκτόξευση μίας ρουκέτας, «η ισραηλινή Πολεμική Αεροπορία επιτέθηκε εναντίον τεσσάρων εγκαταστάσεων τρομοκρατών στη Λωρίδα της Γάζας», ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο στρατός. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες και παλαιστινιακές πηγές ασφαλείας, πρόκειται για τέσσερα στρατόπεδα εκπαίδευσης των ταξιαρχιών Εζεντίν αλ-Κάσαμ, ένοπλης πτέρυγας της Χαμάς.

Όπως δήλωσαν ωστόσο παλαιστινιακές ιατρικές πηγές και πηγές ασφαλείας, από τους βομβαρδισμούς δεν προκλήθηκαν τραυματισμοί.

Κανείς δεν έχει αναλάβει μέχρι στιγμής την ευθύνη για την εκτόξευση της ρουκέτας, στρατιωτικός εκπρόσωπος όμως επέρριψε την ευθύνη στην ισλαμική οργάνωση Χαμάς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE