ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Δολοφονία στην Πάφο: Έτσι ισχυρίζεται ότι ξεκίνησε η λογομαχία μεταξύ τους ο 48χρονος

Δολοφονία στην Πάφο: Έτσι ισχυρίζεται ότι ξεκίνησε η λογομαχία μεταξύ τους ο 48χρονος

Σε εσωτερική αιμορραγία προκληθείσα από τέμνον και νήσσον όργανο οφείλεται ο θάνατος της 41χρονης που δολοφονήθηκε την Παρασκευή στη Πάφο, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της νενομισμένης νεκροτομής που διενεργήθηκε σήμερα στη σορό της.

Ο Βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλης Νικολάου δήλωσε πως η νεκροτομή διενεργήθηκε στο νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου από τον ιατροδικαστή Νικόλα Χαραλάμπους, ξεκίνησε περίπου στις 10:00 και ολοκληρώθηκε στη 13:00. Με βάση τα αποτελέσματα της νεκροτομής, ο θάνατος της 41χρονης οφείλεται σε εσωτερική αιμορραγία προκληθείσα από τέμνον και νήσσον όργανο.

Ο 48χρονος ύποπτος για τη γυναικοκτονία νοσηλεύεται, υπό αστυνομική φρούρηση, στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου συνεδρίασε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστηρίο, το οποίο διέταξε την οκταήμερη κράτησή του.

Όπως αναφέρθηκε κατά τη διαδικασία σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του 48χρονου υπόπτου, το θύμα τον είχε επισκεφτεί στο σπίτι του το πρωί της Παρασκευής για να μιλήσουν για τα μεταξύ τους προβλήματα.

Κατά την συνάντηση τους, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του υπόπτου, η 41χρονη του ζήτησε κάποιο χρηματικό ποσό ώστε να αποσσύρει την καταγγελία που η ίδια είχε κάνει εναντίον του στις 11.6.24 στο Γραφείο του Κλιμακίου Βίας στην Οικογένεια στην ΑΔΕ Πάφου.

Αυτός αρνήθηκε και ξεκίνησε μια έντονη μεταξύ τους λογομαχία, όπως ανέφερε ο 48χρονος, ο οποίος ισχυρίστηκε πως δέχτηκε πρώτος επίθεση από το θύμα. Από και πέρα, ανέφερε, έχασε τις αισθήσεις του και δεν γνωρίζει τι συνέβη.

Στο μεταξύ το ανακριτικό έργο συνεχίζεται και αναμένεται να ληφθούν πέραν των 40 καταθέσεων από το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του 48χρονου και της 41χρονης. Επίσης θα διερευνηθούν κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης στην περιοχή. ενώ θα γίνουν και επιστημονικές εξετάσεις.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Κλεόπας Κουλουμά στο Podcast του «Τ» - Δέκα χρόνια μετά την τραγωδία: «Προσποιούμουν τον νεκρό» - Το προφητικό όνειρο για το μακελειό

Ναυαγοσώστες: Αυτά είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν – Η λύση και η επαρχία στην «κορυφή»

Ιώσεις: Αυξήθηκαν τα περιστατικά ενώ τριπλασιάστηκαν τα κρούσματα κορωνοϊού - Ο λόγος και τι πρέπει να προσέξουμε

Τρομακτικές στιγμές για 69χρονο: Έχασε την ισορροπία του και κατέπεσε σε βράχια στο φαράγγι του Άβακα - Η κατάσταση υγείας του

Θανατηφόρο στη Λεμεσό: Η εφαρμογή στο κινητό της άτυχης 47χρονης οδήγησε τις Αρχές σε λανθασμένο σημείο

Απόστολος Λύτρας: Οι αναρτήσεις αγάπης για τη Σοφία Πολυζωγοπούλου πριν από τον άγριο ξυλοδαρμό



Αυτά είναι τα νέα στοιχεία που προέκυψαν εναντίον του Αρχιμανδρίτη Νεκτάριου - Διάλειμμα δύο ωρών στη διαδικασία

Αυτά είναι τα νέα στοιχεία που προέκυψαν εναντίον του Αρχιμανδρίτη Νεκτάριου - Διάλειμμα δύο ωρών στη διαδικασία

Διάλειμμα μέχρι τις 14:30 πήρε η διαδικασία για την ακρόαση του αιτήματος της Αστυνομίας για οκταήμερη προσωποκράτηση του εν αργία Αρχιμανδρίτη Νεκτάριου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top