ΕΛΛΑΔΑ

Λύτρας: Φοβήθηκα ότι πεθαίνω και δεν θα με πάει νοσοκομείο, κατέθεσε η σύζυγός του - Πώς προσπάθησε να ειδοποιήσει την αστυνομία

Λύτρας: Φοβήθηκα ότι πεθαίνω και δεν θα με πάει νοσοκομείο, κατέθεσε η σύζυγός του - Πώς προσπάθησε να ειδοποιήσει την αστυνομία

Σε σοκ εξακολουθεί να βρίσκεται η σύζυγος του δικηγόρου Απόστολου Λύτρα μετά την άγρια επίθεση που δέχθηκε από τον ποινικολόγο τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής μέσα στο αυτοκίνητό τους.

Πληροφορίες του protothema.gr αναφέρουν πως το απόγευμα της Δευτέρας (17/6) η σύζυγος του δικηγόρου επικοινώνησε με ανώτατο αξιωματικό της Ασφάλειας προκειμένου να ενημερωθεί εκ νέου για το κουμπί πανικού ενώ σήμερα αναμένεται να το εγκαταστήσει στο κινητό της.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της συνομιλίας της με τους αστυνομικούς, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η γυναίκα τους εκμυστηρεύτηκε πως μετά την επίθεση που δέχθηκε από τον σύζυγό της φοβήθηκε ότι θα πεθάνει και ότι δεν θα την πήγαινε στο νοσοκομείο.

Από τη φωνή της ακουγόταν πολύ ταραγμένη ενώ, αναφερόμενη στην πρώτη της κατάθεση που έκανε λόγο για πτώση από τις σκάλες, σημείωσε ότι το είπε αυτό γιατί φοβόταν τον δικηγόρο προσθέτοντας ότι δέχθηκε το κουμπί πανικού προκειμένου να περάσει το μήνυμα στους αστυνομικούς ότι είχε κακοποιηθεί.

Κάτι που τελικά παραδέχθηκε χθες δημόσια και ο ίδιος ο δικηγόρος μετά την απόφαση να αφεθεί ελεύθερος υποστηρίζοντας ότι «δεν μπορεί να δώσει εξήγηση» για αυτό που έγινε και προσθέτοντας ότι θα αναζητήσει βοήθεια για να θεραπευτεί.

«Ομολόγησα την πράξη μου, ζήτησα συγγνώμη από τη σύζυγό μου που την υπεραγαπώ και τις τρεις κόρες μου. Δυστυχώς βρέθηκε σε μια κατάσταση που έγινε αυτό το περιστατικό. Κι εγώ ακόμα δεν μπορώ να δώσω εξήγηση. Όπως και εκείνη κατέθεσε δεν έχω υπάρξει ποτέ βίαιος. Θα κοιτάξω να δω με ποιον τρόπο μπορώ να θεραπευτώ, να ζητήσω βοήθεια» είπε αρχικά στη δήλωσή του ο Απόστολος Λύτρας.

Συνεχίζοντας ο ποινικολόγος είπε ότι «η πράξη που έγινε είναι κάτι που για μένα είναι αδιανόητο. Θα αναζητήσω ψυχολογική βοήθεια, δεν μπορώ να το συγχωρέσω στον εαυτό μου. Κανείς να μην βρεθεί σε αυτή την κατάσταση. Βλέπετε πόσο αιχμηρός είμαι και για τον ίδιο μου τον εαυτό».
Δηλώσεις Απόστολου Λύτρα

«Ζητάω συγγνώμη από όλο τον κόσμο, από τη Σοφία και τις κόρες μας και από εκεί και μετά θέλω να πιστεύω ότι αυτό το θέμα θα ξεπεραστεί με την κατάλληλη βοήθεια» κατέληξε στη δήλωσή του ο Απόστολος Λύτρας.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πήρε εξιτήριο ο Μάριος Καρογιάν - Θα παραμείνει σπίτι για ξεκούραση

Τιμές καυσίμων: Μεγάλες αποκλίσεις μεταξύ των επαρχιών - Περαιτέρω αυξήσεις στον ορίζοντα - Πίνακες

Θεραπεία με το… σταγονόμετρο: Σοβαρές ελλείψεις σε καινοτόμο φάρμακο - Πότε θα είναι ξανά διαθέσιμο

Συμπλοκή στις φυλακές Κορυδαλλού - Πληροφορίες για ένα νεκρό και ένα τραυματία

Μονή Αββακούμ: Ανανεώθηκε το διάταγμα κράτησης του Νεκτάριου - Στο κελί για ακόμα 8 ημέρες

Στο Netflix η πρώτη κυπριακή ταινία - Από πότε θα είναι διαθέσιμη



Φονος στην Ορμήδεια: Παραδόθηκε στις Βρετανικές Βάσεις ο ύποπτος

Φονος στην Ορμήδεια: Παραδόθηκε στις Βρετανικές Βάσεις ο ύποπτος

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες η Αστυνομία των Β.Βάσεων συνέλαβε τον ύποπτο για τη δολοφονία στην Ορμήδεια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top