Στο Δικαστήριο ο εν αργία Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος - Αυτά είναι τα 11 αδικήματα που αντιμετωπίζει

Στο Δικαστήριο ο εν αργία Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος - Αυτά είναι τα 11 αδικήματα που αντιμετωπίζει

Στο Δικαστήριο οδηγήθηκε πριν από λίγο ο εν αργία Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος, ο οποίος συνελήφθη το πρωί από την Αστυνομία για έντεκα αδικήματα.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου, κατόπιν εξασφάλισης μαρτυρίας σε σχέση με την υπό διερεύνηση υπόθεση της Μονής Αββακούμ για οικονομικής φύσεως αδικήματα, την οποία διερευνά η υποδιεύθυνση Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος του Αρχηγείου Αστυνομίας, συνελήφθη ο 37χρονος Αρχιμανδρίτης.

Όπως ανέφερε ο κ. Ανδρέου, ο ύποπτος συνελήφθη σήμερα το πρωί στη βάση δικαστικού εντάλματος για αδικήματα που έχουν σχέση με συνομωσία για καταδολίευση, κλοπή από αντιπρόσωπο, νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, εξασφάλιση χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις, πλαστογραφία, φορολογικά αδικήματα και άλλα.

Η διαδικασία ενώπιον του Δικαστηρίου, όπως είπε ο κ. Ανδρέου ήταν ορισμένη για να ξεκινήσει στις 10.50 το πρωί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βρετανικά μαχητικά Typhoon και F-35 πραγματοποίησαν αποστολές στην Κύπρο - Έχει χιλιάδες στόχους και πολεμικά σχέδια για 3 έως 6 εβδομάδες το Ισραήλ

Βρετανικά μαχητικά Typhoon και F-35 πραγματοποίησαν αποστολές στην Κύπρο - Έχει χιλιάδες στόχους και πολεμικά σχέδια για 3 έως 6 εβδομάδες το Ισραήλ

Με χιλιάδες προκαθορισμένους στόχους και πολεμικά σχέδια διάρκειας από τρεις έως έξι εβδομάδες εμφανίζεται να είναι προετοιμασμένο το Ισραήλ, την ώρα που βρετανικά μαχητικά αεροσκάφη τύπου Eurofighter Typhoon και Lockheed Martin F-35 Lightning II πραγματοποίησαν αποστολές στην Κύπρο, ενισχύοντας την παρουσία συμμαχικών δυνάμεων στην περιοχή. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE