Στο Δικαστήριο ο εν αργία Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος - Αυτά είναι τα 11 αδικήματα που αντιμετωπίζει

Στο Δικαστήριο ο εν αργία Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος - Αυτά είναι τα 11 αδικήματα που αντιμετωπίζει

Στο Δικαστήριο οδηγήθηκε πριν από λίγο ο εν αργία Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος, ο οποίος συνελήφθη το πρωί από την Αστυνομία για έντεκα αδικήματα.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου, κατόπιν εξασφάλισης μαρτυρίας σε σχέση με την υπό διερεύνηση υπόθεση της Μονής Αββακούμ για οικονομικής φύσεως αδικήματα, την οποία διερευνά η υποδιεύθυνση Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος του Αρχηγείου Αστυνομίας, συνελήφθη ο 37χρονος Αρχιμανδρίτης.

Όπως ανέφερε ο κ. Ανδρέου, ο ύποπτος συνελήφθη σήμερα το πρωί στη βάση δικαστικού εντάλματος για αδικήματα που έχουν σχέση με συνομωσία για καταδολίευση, κλοπή από αντιπρόσωπο, νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, εξασφάλιση χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις, πλαστογραφία, φορολογικά αδικήματα και άλλα.

Η διαδικασία ενώπιον του Δικαστηρίου, όπως είπε ο κ. Ανδρέου ήταν ορισμένη για να ξεκινήσει στις 10.50 το πρωί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ιστορικές στιγμές: Επέστρεψαν στο Ισραήλ οι πρώτοι 7 όμηροι, ξεκινάει το δεύτερο κύμα απελευθέρωσης από τη Χαμάς

Ιστορικές στιγμές: Επέστρεψαν στο Ισραήλ οι πρώτοι 7 όμηροι, ξεκινάει το δεύτερο κύμα απελευθέρωσης από τη Χαμάς

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης και με ελπίδες για μια γενικευμένη ειρήνη στη Μέση Ανατολή, το βλέμμα όλου του πλανήτη σήμερα, Δευτέρα (13/10/25) είναι στραμμένο στο Ισραήλ, όπου απελευθερώνονται οι όμηροι της Χαμάς, στο πλαίσιο της εφαρμογής της πρώτης φάσης της συμφωνίας για την εκεχειρία στη Γάζα. 

BEST OF TOTHEMAONLINE