Μονή Αββακούμ: Τέθηκε υπό κράτηση ο εν αργία Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος - Μεταξύ των ετών 2020-2024 τα αδικήματα

Μονή Αββακούμ: Τέθηκε υπό κράτηση ο εν αργία Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος - Μεταξύ των ετών 2020-2024 τα αδικήματα

Δεκτό έκανε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας το αίτημα της Αστυνομία για προσωποκράτηση του εν αργία Αρχιμανδρίτη Νεκτάριου.

Η δικαστική διαδικασία ξεκίνησε νωρίς το πρωί και έληξε λίγο μετά τις 19:30.

Υπό κράτηση για 8 μέρες τέθηκε ο εν αργία Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος μετά από μία πολύωρη διαδικασία ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας που ξεκίνησε νωρίς το πρωί και ολοκληρώθηκε πριν από λίγο.

Υπενθυμίζεται ότι ο εν αργία Αρχιμανδρίτης είναι αντιμέτωπος με 11 αδικήματα που έχουν σχέση με συνομωσία για καταδολίευση, κλοπή από αντιπρόσωπο, νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, εξασφάλιση χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις, πλαστογραφία, κλοπή, ψευδής φορολογική δήλωση, φορολογικά αδικήματα κ.α.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Διάταγμα οκταήμερης κράτησης εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, εναντίον 37χρονου, ο οποίος συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας για καταδολίευση, κλοπής από αντιπρόσωπο, νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, εξασφάλισης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις, πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, παράνομης κατοχής περιουσίας κ.λπ.

Τα πιο πάνω αδικήματα διαπράχθηκαν μεταξύ των ετών 2020-2024.

Ο 37χρονος, συνελήφθη σήμερα με το πρωί με δικαστικό ένταλμα σύλληψης και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η Υποδιεύθυνση Διερεύνησης Οικονομικού Εγκλήματος συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Σε πορεία βουλευτικών εκλογών αναμένεται να εισέλθουν τα κόμματα,αμέσως μετά το Πάσχα, έτσι ώστε να κλείσουν τα ψηφοδέλτια, όσο το δυνατό γρηγορότερα. Οι εσωτερικές διεργασίες έχουν ξεκινήσει με τις λεγόμενες ασκήσεις επί χάρτου και ονόματα, τα οποία πέφτουν στο τραπέζι.

BEST OF TOTHEMAONLINE