LIKE ONLINE

Bρήκε ένα σωρό αινιγματικά σύμβολα κάτω στο παλιό του υπνοδωμάτιο και πιστεύει ότι είναι καταραμένος

Bρήκε ένα σωρό αινιγματικά σύμβολα κάτω στο παλιό του υπνοδωμάτιο και πιστεύει ότι είναι καταραμένος

Ένας τύπος τρόμαξε πάρα πολύ όταν βρήκε μια σειρά από σατανιστικά σχέδια κάτω από την ταπετσαρία στο παλιό του υπνοδωμάτιο, δηλώνοντας ότι φοβάται ότι τον έχουν καταραστεί.

Ο ίδιος πήγε στο Reddit για να δείξει στους χρήστες του διαδικτύου τα περίεργα ευρήματα του. Ο νεαρός ανακάλυψε αυτά τα σχέδια όταν καθάριζε το σπίτι των γονιών του και έμεινε «κάγκελο» όταν έμαθε τι σημαίνουν όλα αυτά.

Το χαρτί, το οποίο έμοιαζε να μην έχει επηρεαστεί καθόλου από την πάροδο του χρόνου, ήταν γεμάτο με αινιγματικά διαγράμματα και σατανιστικά σύμβολα με αινιγματικές λεζάντες. «Καθώς καθάριζα το παιδικό μου υπνοδωμάτιο στο σπίτι των γονιών μου, βρήκα αυτό κολλημένο στον τοίχο», πρόσθεσε στο subreddit Weird.

Εξηγώντας πως έχουν τα πράγματα, σημείωσε: «Ήταν πολύ καλά κρυμμένο. Πιστεύω ότι είναι κατάρα, η μαμά μου υποψιάζεται ότι το έκανε η θεία μας. Ξέρει κανείς τι σημαίνουν αυτά τα σύμβολα ή τι κατάρες φέρνουν σύντομα σε κάποιον;».

1

Πάρα πολλοί «ψαγμένοι» συμμετείχαν στη μεγάλη συζήτηση που ξεκίνησε στα σχόλια της ανάρτησης, με τους περισσότερους να υποστηρίζουν ότι οι συγκεκριμένες μουτζούρες συνδέονταν με κάποιες σκοτεινές τέχνες. «Τα κλειδιά του Σολομώντα, η πλάκα του Ερμή, οι σφραγίδες του Ενοχίου», σχολίασαν αρκετοί χρήστες. Ω

Ωστόσο, την προσοχή όλων την τράβηξε ένα σχόλιο που έλεγε ότι: «Το σχέδιο που βρήκατε φαίνεται να είναι μια συλλογή από αποκρυφιστικά σύμβολα και σίγμα, τα οποία χρησιμοποιούνται συχνά σε διάφορες μορφές μυστικιστικών και εσωτεριστικών πρακτικών. Αυτό το σχέδιο είναι πιθανότατα ένα αμάλγαμα συμβόλων από διάφορες εσωτερικές παραδόσεις που προορίζονται για πνευματικούς ή προστατευτικούς σκοπούς. Η παρουσία στοιχειωδών συμβόλων, αγγελικών ονομάτων και θεοτήτων υποδηλώνει ότι θα μπορούσε να αποτελεί μέρος μιας τελετουργικής ή μαγικής πρακτικής που αποσκοπεί στην επίκληση προστασίας, καθοδήγησης ή δύναμης».

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Χωματερή» η Κύπρος: «Ενδεχομένως να υπάρχουν πέραν των 1000 παράνομων σκυβαλότοπων» - Τι δηλώνει ο Θεοπέμπτου στο «Τ»

Τερματισμός Απασχόλησης: Πόσο χρόνο προειδοποίησης οφείλει να δώσει ο εργοδότης;

Δημοτικό στον Κάμπο με μία μόνο μαθήτρια - Έκκληση σε σχολεία να επισκεφθούν τη μικρή Δήμητρα

Συνελήφθη 61χρονος ως ύποπτος για τον εμπρησμό τριών οχημάτων στη Λευκωσία

Κάποιος να… προστατεύσει τον Φειδία



ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

Για «πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, έκανε λόγο κατά την άφιξή του στη προπαρασκευαστική σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, στις Βρυξελλες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, όπου βρίσκεται για να συμμετάσχει στην σύνοδο κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top