Δείτε βίντεο: Πούτιν και Κιμ «μαλώνουν» για το ποιος θα μπει πρώτος στη λιμουζίνα

Δείτε βίντεο: Πούτιν και Κιμ «μαλώνουν» για το ποιος θα μπει πρώτος στη λιμουζίνα

Μέσα στη νύχτα υποδέχτηκε ο Κιμ Γιονγκ Ουν τον υψηλό καλεσμένο του στη Βόρεια Κορέα, τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν, που έφτασε την Τετάρτη.

Παρά την προχωρημένη, ασυνήθιστη ώρα, η υποδοχή ήταν εντυπωσιακή με αγήματα, κόκκινα χαλιά, αλλά και την πρόβλεψη οι δύο ηγέτες να μετακινηθούν μαζί στην ίδια λιμουζίνα.

 
Αλλά ποιος θα μπει πρώτος; Οι κάμερες έπιασαν τους δύο ηγέτες να «μαλώνουν» ποιος από τους δύο θα μπει πρώτος, παραχορώντας ο ένας τη θέση του στον άλλο.

Σήκωναν τα χέρια τους δείχνοντας προς τη λιμουζίνα, προέτρεπαν ο ένας τον άλλο να μπει, αλλά χωρίς να αλλάζουν θέση. Τελικά ο Πούτιν ήταν αυτός που έδωσε τέλος στη μικρή διαμάχη και μπήκε πρώτος.
 
ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 19:00 το 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν. Η κοινή τους παρουσία στο φεστιβάλ είχε συμφωνηθεί κατά την τελευταία συνάντησή τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE