Δείτε βίντεο: Πούτιν και Κιμ «μαλώνουν» για το ποιος θα μπει πρώτος στη λιμουζίνα

Δείτε βίντεο: Πούτιν και Κιμ «μαλώνουν» για το ποιος θα μπει πρώτος στη λιμουζίνα

Μέσα στη νύχτα υποδέχτηκε ο Κιμ Γιονγκ Ουν τον υψηλό καλεσμένο του στη Βόρεια Κορέα, τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν, που έφτασε την Τετάρτη.

Παρά την προχωρημένη, ασυνήθιστη ώρα, η υποδοχή ήταν εντυπωσιακή με αγήματα, κόκκινα χαλιά, αλλά και την πρόβλεψη οι δύο ηγέτες να μετακινηθούν μαζί στην ίδια λιμουζίνα.

 
Αλλά ποιος θα μπει πρώτος; Οι κάμερες έπιασαν τους δύο ηγέτες να «μαλώνουν» ποιος από τους δύο θα μπει πρώτος, παραχορώντας ο ένας τη θέση του στον άλλο.

Σήκωναν τα χέρια τους δείχνοντας προς τη λιμουζίνα, προέτρεπαν ο ένας τον άλλο να μπει, αλλά χωρίς να αλλάζουν θέση. Τελικά ο Πούτιν ήταν αυτός που έδωσε τέλος στη μικρή διαμάχη και μπήκε πρώτος.
 
ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του ΗΒ για την επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του ΗΒ για την επανένωση της Κύπρου

Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του Ηνωμένου Βασιλείου για την επανένωση της Κύπρου και του λαού της, για τον τερματισμό της τουρκικής στρατιωτικής κατοχής σε ευρωπαϊκό έδαφος, δήλωσε ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης στην ομιλία του στη δεξίωση του Ύπατου Αρμοστή του Ηνωμένου Βασιλείου στη Λευκωσία με αφορμή τον εορτασμό των γενεθλίων του Βασιλιά Καρόλου Γ'.