ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έκλεισε εκνευρισμένος την σύνδεση ο Βαβούσκος «Με ειρωνεύεστε»: Η αμφισβήτηση και ο καταστατικός χάρτης για Μονή Αββακούμ

Έκλεισε εκνευρισμένος την σύνδεση ο Βαβούσκος «Με ειρωνεύεστε»: Η αμφισβήτηση και ο καταστατικός χάρτης για Μονή Αββακούμ

Φανερά εκνευρισμένος έκλεισε την ζωντανή σύνδεση ο Δικηγόρος Μοναχών της Ιεράς Μονής Οσίου Αββακούμ, Αναστάσιος Βαβούσκος, μετά από σχόλιο του παρουσιαστή Νικήτα Κυριάκου.

Μιλώντας στην εκπομπή «Μέρα μεσημέρι» ο κ.Βαβούσκος εξέφρασε την δυσαρέσκεια του ως προς τις διαδικασίες που ακολουθούνται από την Ανακριτική Επιτροπή και το Συνοδικό Δικαστήριο. «Πλήρης παραβίαση της διαδικασίας», εάν γνωρίζουν το πόρισμα ή έχουν ενημερωθεί για αυτό άλλα πρόσωπα.

Όσον αφορά την προσωποκράτηση του εν αργία Αρχιμανδρίτη Νεκτάριου και όλα όσα ακούστηκαν ως μαρτυρίες στο δικαστήριο, ο κ.Βαβούσκος ανέφερε ότι «Θα απαντηθούν όλα όσα θα τεθούν υπόψη του πατρός Νεκταρίου και θα τελειώσει η ιστορία».

Όπως εξήγησε «Όλα αυτά είναι αναφορές- παύλα κατηγορίες οι οποίες θα αντιμετωπιστούν με διευκρινίσεις και δεν θα πρέπει να τα θεωρείτε ως περατωμένα αδικήματα».

Από την άλλη ο κ.Βαβούσκος δεν θέλησε να προβεί σε δηλώσεις όσον αφορά την υπό κράτηση του εν αργία Αρχιμανδρίτη παραπέμποντας να ερωτηθεί η δικηγόρος των μοναχών Ανδριάνα Κλαϊδη η οποία όπως ανέφερε «γνωρίζει το ποινικό δίκαιο της Κύπρου» , καταλήγοντας ότι «Ουδείς πριν καταδικαστεί δεν είναι καταδικασμένος».

Πριν ακόμα ολοκληρωθεί η συζήτηση, ο κ.Βαβούσκος, φανερά εκνευρισμένος έκλεισε την σύνδεση, μετά από σχόλιο του παρουσιαστή, το οποίο θεώρησε ειρωνικό.

Συγκεκριμένα ο κ.Βαβούσκος πρότεινε να αναφερθεί στον καταστατικό χάρτη για να αποδείξει την παραβίαση διαδικασιών. Ο παρουσιαστής, του έδωσε χρόνο να παρουσιάσει το σημείο στον καταστατικό χάρτη κατά το οποίο αποδεικνύεται η παραβίαση διαδικασιών, αναφέροντας του ότι θα έπρεπε γνωρίζει το περιεχόμενο το οποίο επικαλείται, χωρίς να χρειάζεται να το ψάξει. Στο σημείο αυτό ο κ.Βαβούσκος εκνευρισμένος έκλεισε την σύνδεση λέγοντας «Με ειρωνεύεστε».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Φονος στην Ορμήδεια: Παραδόθηκε στις Βρετανικές Βάσεις ο φερόμενος δράστης - Λεπτομέρειες

Φονος στην Ορμήδεια: Παραδόθηκε στις Βρετανικές Βάσεις ο φερόμενος δράστης - Λεπτομέρειες

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες η Αστυνομία των Β.Βάσεων συνέλαβε τον ύποπτο για τη δολοφονία του Χαράλαμπου Κωνσταντινίδη στην Ορμήδεια, το βράδυ της Τρίτης (25/6).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top