ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο Ηνωμένο Βασίλειο στις 29 Ιουνίου ο Τατάρ - Οι επαφές που θα έχει

Στο Ηνωμένο Βασίλειο στις 29 Ιουνίου ο Τατάρ - Οι επαφές που θα έχει

Στο Μάντσεστερ μεταβαίνει ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Ερσίν Τατάρ στις 29 Ιουνίου στο πλαίσιο των επισκέψεών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, σύμφωνα με τη διαδικτυακή «Londra Gazete», όπως μεταδίδει το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών.

Ο κ. Τατάρ θα συναντηθεί για πρώτη φορά με την τουρκόφωνη κοινότητα στην περιοχή του Μάντσεστερ και αργότερα θα συμμετάσχει σε δεξίωση που θα πραγματοποιηθεί στο Didsbury Golf Club. Μετά την επίσκεψή του στο Μάντσεστερ, ο Τατάρ θα παρευρεθεί στο 7ο Φεστιβάλ Τουρκοκυπριακού Πολιτισμού στο Λονδίνο.

Εξάλλου, η «Ντιγιαλόγκ» γράφει ότι ο κ. Τατάρ επισκέφθηκε χθες συγγενείς «αγωνιστών» της «Τουρκικής Οργάνωσης Αντίστασης (TMT)», με την ευκαιρία της μουσουλμανικής Γιορτής των Θυσιών.

Σε δηλώσεις κατά τη διάρκεια των επισκέψεων, υποστήριξε ότι «χάρη στον αγώνα για ύπαρξη του τουρκοκυπριακού λαού που υπέφερε πολύ στο παρελθόν, σήμερα ζει ελεύθερος και ανεξάρτητος με ειρήνη, ηρεμία και ασφάλεια στην τδβκ».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Ανατράπηκε μικρή βάρκα με δύο άτομα - Σε εφαρμογή το «ΝΕΑΡΧΟΣ»

• Καλλίγραμμο μοντέλο έζησε τη φρίκη στα χέρια διεστραμμένου οδοντιάτρου - Τη νάρκωσε και τη βίασε

• Σε κρίσιμη κατάσταση 89χρονος - Παρασύρθηκε απο αυτοκίνητο ενώ διασταύρωνε

• Έξι συλλήψεις μετά την καταγγελία βιασμού του 5χρονου στην Αλεξανδρούπολη - Δύο συνομήλικοί του φέρονται να ασέλγησαν στο παιδί

• Απόδραση «κομμωτή»: Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα



ΠτΔ στη Νέα Υόρκη: «Πρέπει να πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν για να επανενώσουμε τον τόπο μας»

ΠτΔ στη Νέα Υόρκη: «Πρέπει να πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν για να επανενώσουμε τον τόπο μας»

Στις εξελίξεις στο Κυπριακό, στον στρατηγικό γεωπολιτικό ρόλο της Κύπρου στην περιοχή, στις εξαιρετικές διμερείς σχέσεις με τις ΗΠΑ και τον Στρατηγικό Διάλογο μεταξύ των δύο χωρών, αλλά και στη στενή συνεργασία της Κυπριακής Δημοκρατίας με τη Διασπορά, αναφέρθηκε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας σε δείπνο που παρέθεσε προς τιμή του η Ομοσπονδία Κυπριακών Οργανώσεων Αμερικής, στη Νέα Υόρκη. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top