Θα φάτε κόλλημα! Ποιά είναι η λατρεμένη Κύπρια που μπαίνει στο πρωινάδικο του MEGA;

Θα φάτε κόλλημα! Ποιά είναι η λατρεμένη Κύπρια που μπαίνει στο πρωινάδικο του MEGA;

Πολύς ο λόγος για τα άτομα που θα πλαισιώνουν την Ντορέττα Παπαδημητρίου στη νέα ψυχαγωγική εκπομπή του Mega, «Καλημερούδια», τις τελευταίες εβδομάδες.

Μέχρι στιγμής σίγουροι, εκτός από την κεντρική παρουσιάστρια, ήταν ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Χαρισόπουλος και ο Κώστας Μαρτάκης. Και οι δυο τρόπον τινά ανακοίνωσαν την συνεργασία τους με το Μεγάλο Κανάλι.

Ο δημοσιογράφος συνοδεύοντας την Ντορέττα στον αγώνα δρόμου για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού και κάνοντας μαζί ένα βιντεάκι και ο αγαπημένος τραγουδιστής της νεολαίας με μια selfie με φόντο το… Mega.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Peoplegreece.com, η ομάδα της Ντορέττας Παπαδημητρίου θα αποτελείται από 5 άτομα.

Στην παρέα τους λοιπόν προστίθενται η Κύπρια ηθοποιός Μαριέλλα Σαββίδου η οποία έγινε γνωστή από τη σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη, «Εθνική Ελλάδος», γνωστή και ως Στάλω και η επίσης ηθοποιός Σοφία Μανωλάκου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Την ετοιμότητά του για να παρακαθήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ακόμα και αύριο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην 46η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Μόρφου στον Αστρομερίτη, το βράδυ του Σαββάτου. Τόνισε, δε, ότι δεν πρόκειται να διολισθήσει σε ενέργειες για τη δημιουργία πρόσκαιρης κινητικότητας, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να κάνει υποχωρήσεις μόνο σε κάποια σημεία που υπηρετούν τον στόχο μιας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE