ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ρώσος επενδυτής για το Mall of Lakatamia

Ρώσος επενδυτής για το Mall of Lakatamia

Το Mall of Lakatamia επανήλθε στο προσκήνιο με αφορμή τα όσα συζητήθηκαν την Τρίτη (29/09) στην Βουλή. Μαζί και τα καυτά ερωτήματα που έχουν να κάνουν με την αποπεράτωση των έργων.

Όπως πληροφορούμαστε, η εταιρεία K. Athienitis Contractors Developers Public Limited, φέρνει μέσα Ρώσο επενδυτή, ο οποίος φέρεται να είναι έτοιμος να χρηματοδοτήσει το έργο με στόχο την ολοκλήρωσή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 

Business Story: Τι γίνεται με το… σκανδαλώδες Mall of Lakatamia και το μαρτυρικό ταμείο της CYTA;

ΕΔΩ τα δυο μεγάλα σκάνδαλα με το ταμείο συντάξεων της CYTA!​

Μάλιστα, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, από την κατασκευαστική εταιρεία υποβλήθηκε συγκεκριμένη πρόταση στους νυν διαχειριστές του Ταμείου Συντάξεων της ΑΤΗΚ, που προνοεί παράταση του χρόνου αποπληρωμής των 30 εκατομμυρίων.

Η πρόταση της κατασκευαστικής εταιρείας προνοεί επίσης παραχώρηση του 20% των μετοχών του εμπορικού κέντρου στο ταμείο συντάξεων της CYTA.

Φάνης Μακρίδης 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

Για «πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, έκανε λόγο κατά την άφιξή του στη προπαρασκευαστική σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, στις Βρυξελλες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, όπου βρίσκεται για να συμμετάσχει στην σύνοδο κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top