Χάμος με παίκτη της Αλβανίας, φώναζε υβριστικά συνθήματα κατά της Βόρειας Μακεδονίας - Βίντεο

Χάμος με παίκτη της Αλβανίας, φώναζε υβριστικά συνθήματα κατά της Βόρειας Μακεδονίας - Βίντεο

Μπλεξίματα αναμένεται να έχει η Αλβανία, μετά το βίντεο που έχει διαρρεύσει με τον Μιρλίντ Ντάκου να φωνάζει υρβριστικά συνθήματα κατά της Βόρειας Μακεδονίας.

Σάλος επικρατεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά τη συμπεριφορά του Μιρλίντ Ντάκου και των οπαδών της εθνικής Αλβανίας μετά το τέλος της ισόπαλης αναμέτρησης με την Κροατία.

Αρχικά, ακόμα και κατά τη διάρκεια του αγώνα, τόσο ο κόσμος της γειτονικής χώρας, όσο και και εκείνος της Κροατίας φώναζαν υβριστικά συνθήματα κατά της Σερβίας, ενώ στο φινάλε του ματς η κατάσταση ξέφυγε ακόμη και από έναν διεθνή των Αλβανών!

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE