Απουσιάζουν από τον χώρο διαμονής τους στη Λεμεσό δύο ανήλικοι - Δείτε φωτογραφίες

Απουσιάζουν από τον χώρο διαμονής τους στη Λεμεσό δύο ανήλικοι - Δείτε φωτογραφίες

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό δύο 17χρονων, οι οποίοι απουσιάζουν από τις 11/6/2024 και 18/06/2024, από τον χώρο διαμονής τους στη Λεμεσό.

Πρόκειται για τους RIAD HAMID (απουσιάζει από τις 11/6) και QUSAI KHALAF (απουσιάζει από τις 18/6) και οι δύο από τη Συρία.

Και οι δύο ανήλικοι περιγράφονται ως ύψους 1.60 – 1.65 μ. περίπου, λεπτής σωματικής διάπλασης, με μαύρα μαλλιά.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στον αριθμό τηλεφώνου 25805057 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: «Ο πόλεμος δεν θα κρατήσει πολύ, οι τιμές στο πετρέλαιο θα πέσουν σαν πέτρα» λέει ο Τραμπ

LIVE: «Ο πόλεμος δεν θα κρατήσει πολύ, οι τιμές στο πετρέλαιο θα πέσουν σαν πέτρα» λέει ο Τραμπ

Σε πολεμικό κλοιό βρίσκεται η Μέση Ανατολή για ακόμη μία μέρα, με τον ισραηλινό στρατό να δηλώνει ότι σχεδιάζει να συνεχίσει την επιχείρηση του στο Ιράν για τουλάχιστον  τρεις ακόμη εβδομάδες. Δείτε ζωντανά όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline

BEST OF TOTHEMAONLINE