Ποιο ήταν το στέλεχος του Δ.Σ. της CYTA που κατηγορείται για διπλή ιδιότητα

Ποιο ήταν το στέλεχος του Δ.Σ. της CYTA που κατηγορείται για διπλή ιδιότητα

Την Τρίτη (29/09) στην Επιτροπή Θεσμών της Βουλής συζητήθηκε και η περίπτωση μέλους του προηγούμενου Δ.Σ. της CYTA.

Το εν λόγω διοικητικό στέλεχος κατηγορείται ότι ενώ  ήταν στη διαχειριστική επιτροπή του ταμείου συντάξεων της ΑΤΗΚ, ήταν ταυτόχρονα και ήταν σύμβουλος μελετητής για έργα στα οποία επένδυσε CYTA.

Με απλά λόγια, είχε διπλή ιδιότητα. Υπήρχε ασυμβίβαστο.

Πρόκειται για τον Γεώργιο Χαρή. Ο Χαρής είχε παραιτηθεί στις 30 Αυγούστου του 2013, δυσαρεστημένος με την στάση της κυβέρνησης για την υπόθεση της Δρομολαξιάς. 

Λίγο μετά τις πιέσεις προς τον Στάθη Κιττή για αποχώρηση από το Δ.Σ. της CYTA, ο κ. Χαρής με επιστολή του προς τον Υπουργό Οικονομικών ανέφερε πως οι εξελίξεις εκείνης της περιόδου δεν επέτρεπαν την  αποτελεσματική λειτουργία του Διοικητικού Συμβουλίου της Αρχής.

ΜακΦαν

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Προς το Γκουάμ μετακινούνται τα αμερικανικά βαριά βομβαρδιστικά B-2 - Νέο κύμα επιθέσεων του Ισραήλ κατά ιρανικών εγκαταστάσεων

Προς το Γκουάμ μετακινούνται τα αμερικανικά βαριά βομβαρδιστικά B-2 - Νέο κύμα επιθέσεων του Ισραήλ κατά ιρανικών εγκαταστάσεων

Συνεχίζονται για ένατη μέρα οι εκατέρωθεν επιθέσεις που εξαπέλυσαν στη διάρκεια της νύχτας Ιράν και Ισραήλ. Μετακίνηση βαριών βομβαρδιστικών προς το Γκουάμ, αποτροπή ιρανική τρομοκρατικής επίθεσης στην Κύπρο, νέο κύμα επιθέσεων οι κύριες εξελίξεις της ημέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE