Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Οι απειλές της Χεζμπολάχ είναι εξαιρετικά αντιπαραγωγικές

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Οι απειλές της Χεζμπολάχ είναι εξαιρετικά αντιπαραγωγικές

Οι απειλές της Χεζμπολάχ είναι εξαιρετικά αντιπαραγωγικές, δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του αμερικανικού Υπουργείου Εξωτερικών, Μάθιου Μίλερ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου του Υπουργείου Εξωτερικών στην Ουάσινγκτον την Πέμπτη, αναφερόμενος στις απειλές που εξαπέλυσε ο Γενικός Γραμματέας της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, προς την Κύπρο .

«Προφανώς αυτά τα σχόλια είναι εξαιρετικά αντιπαραγωγικά και η Χεζμπολάχ θα πρέπει να σταματήσει να απειλεί εναντίον οποιουδήποτε και η προτίμησή μας θα ήταν η Χεζμπολάχ να επιδιώξει μια διπλωματική λύση, είναι η πιο παραγωγική», ανέφερε.

Ο Μάθιου Μίλερ προσέθεσε ότι «σίγουρα οι απειλές προς άλλες χώρες που δεν εμπλέκονται καθόλου σε αυτή τη σύγκρουση (Ισραήλ-Χεζμπολάχ) δεν είναι ένα παραγωγικό βήμα για αυτές».

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ, η ομιλία του Νασράλα δεν συζητήθηκε στην πρόσφατη συνάντηση μεταξύ των Υπουργών Εξωτερικών ΗΠΑ και Κύπρου, διότι δεν είχε γίνει ακόμη.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βγαίνει μπροστά η Αννίτα μετά την καταγγελία ξυλοδαρμού από βουλευτή - «Εκτός ψηφοδελτίου...» - Ζητά να αποποιηθεί την ασυλία του

Βγαίνει μπροστά η Αννίτα μετά την καταγγελία ξυλοδαρμού από βουλευτή - «Εκτός ψηφοδελτίου...» - Ζητά να αποποιηθεί την ασυλία του

Ως Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, δηλώνω με απόλυτη σαφήνεια ότι δεν υπάρχει καμία ανοχή σε καταγγελίες βίας, αναφέρει σε ανάρτησή της στο Χ η Αννίτα Δημητρίου μετά την καταγγελία κατά βουλευτή στη Λεμεσό από γυναίκα για ξυλοδαρμό της.

BEST OF TOTHEMAONLINE