Ο Γιώργος Νταλάρας κλείνει τη σεζόν του ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ στον ALPHA

Ο Γιώργος Νταλάρας κλείνει τη σεζόν του ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ στον ALPHA

Ο Γιώργος Νταλάρα είναι ο φιλοξενούμενος στο τελευταίο ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ της σεζόν, την Κυριακή 23 Ιουνίου, στις 18.45, στον ALPHA Κύπρου. Ο σπουδαίος ερμηνευτής του ελληνικού τραγουδιού μιλάει για τη σχέση του με την Κύπρο και τις ιστορικές συναυλίες του «Τραγουδώ για την άμυνα, τραγουδώ για την Κύπρο».

Ο Τάσος Τρύφωνος με αφορμή της συμπλήρωσης των 50 χρόνων από την τουρκική εισβολή επέλεξε να βρεθεί ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ με τον καλλιτέχνη που ταύτισε όσο κανείς το όνομα του με τους αγώνες της Κύπρου.

Σε μια εκπομπή-αφιέρωμα που θα μπορούσε να έχει τίτλο «Ο Γιώργος Νταλάρας και η Κύπρος», ο διαχρονικός τραγουδιστής καταθέτει τις απόψεις του και τη δική του οπτική για το κυπριακό, αλλά και για την Κύπρο του χτες και του σήμερα γιατί όπως λέει και στην εκπομπή: «άλλο να τραγουδάς στην Κύπρο και άλλο να τραγουδάς για την Κύπρο». Η εκπομπή είναι διανθισμένη από σπάνιο οπτικό υλικό από το προσωπικό αρχείο του Γιώργου Νταλάρα. Μην την χάσετε!

ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ στον ALPHA, με τον Γιώργο Νταλάρα, την Κυριακή 23 Ιουνίου, στις 18.45.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Επιβεβαιώνει τη δήλωση ΠτΔ η Κομισιόν - «Η ΕΕ θα είναι στη Γενεύη για άτυπη διάσκεψη»

Επιβεβαιώνει τη δήλωση ΠτΔ η Κομισιόν - «Η ΕΕ θα είναι στη Γενεύη για άτυπη διάσκεψη»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα εκπροσωπηθεί στην άτυπη διευρυμένη διάσκεψη για το Κυπριακό στη Γενεύη, επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μάτσιε Μπερεστέτσκι, απαντώντας σε ερώτηση του ΚΥΠΕ, κατά τη μεσημβρινή ενημέρωση των συντακτών, την Πέμπτη, χωρίς, ωστόσο, να διευκρινίζει σε ποιό επίπεδο θα είναι η εκπροσώπηση αυτή.