ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τεράστια απερισκεψία - Έδωσαν λάθος γραπτό σε μαθητές – Έκαναν παρατήρηση στη μαθήτρια που το εντόπισε

Τεράστια απερισκεψία - Έδωσαν λάθος γραπτό σε μαθητές – Έκαναν παρατήρηση στη μαθήτρια που το εντόπισε

Μια τεράστια απερισκεψία έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια εξέτασης των μαθητών του Τμήματος Κομμωτικής χθες Πέμπτη, 20 Ιουνίου, όταν διαπίστωσαν ότι τους δόθηκε λάθος γραπτό στους μαθητές.

Μιλώντας στην εκπομπή του Alpha, «Alpha Καλημέρα», Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γονέων Μέσης Εκπαίδευσης, Λοΐζος Κωνσταντίνου ανέφερε πως, «ήταν μια τεράστια απερισκεψία. Δεν μπορεί σε ένα γραπτό που ήταν της επόμενης ημέρας, να μην το ελέγξει εκείνος που έπρεπε, να το δώσει στους μαθητές που έδιναν εξέταση».

Με τα λύπης μου να αναφέρω, συνέχισε, «ότι υπήρξε και ένα επεισόδιο εκεί, δέχθηκε έντονη παρατήρηση η μαθήτρια ότι, μετά από 25 λεπτά το εντόπισε. Υπήρχαν κι άλλα άτομα εκεί», είπε χαρακτηριστικά.

«Δόθηκε το γραπτό το κανονικό και σήμερα θα τους δοθεί άλλο γιατί ήταν γνωστό πλέον το γραπτό. Απ’ ότι μας έχουν πει, έχουν ετοιμάσει δεύτερο γραπτό, για αντικατάσταση για τη σημερινή εξέταση», εξήγησε.

«Πρέπει να είναι όλοι πιο προσεκτικοί όταν αναλαμβάνουν κάποια καθήκοντα», είπε καταληκτικά ο κ. Κωνσταντίνου.

Δείτε βίντεο:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΥΠΕΞ: Σημαντικά μηνύματα για Κυπριακό στο Ψήφισμα για το Βαρώσι

ΥΠΕΞ: Σημαντικά μηνύματα για Κυπριακό στο Ψήφισμα για το Βαρώσι

Το Υπουργείο Εξωτερικών χαιρετίζει την υιοθέτηση Ψηφίσματος από την Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης, με το οποίο καλεί για την άμεση επιστροφή της περίκλειστης πόλης των Βαρωσίων στους νομίμους κατοίκους της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top