LIKE ONLINE

Πανσέληνος Ιουνίου: Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο και εκείνα που τη βιώνουν πιο χαλαρά

Πανσέληνος Ιουνίου: Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο και εκείνα που τη βιώνουν πιο χαλαρά

Η 20η Ιουνίου ήταν μια πολυάσχολη ημέρα για άστρα, καθώς είχαμε το θερινό ηλιοστάσιο στο βόρειο ημισφαίριο και την πρώτη ημέρα της περιόδου του Καρκίνου.

Μόλις μία ημέρα μετά, η πανσέληνος του Ιουνίου φέρνει επίσης σε κορύφωση τον σεληνιακό κύκλο. Γνωστή μερικές φορές με το παραδοσιακό της όνομα «Πανσεληνος της Φράουλας», αυτή η σελήνη πραγματοποιείται στο προσγειωμένο ζώδιο του Αιγόκερω και είναι μια ισχυρή στιγμή που οδηγεί όλους να επικεντρωθούν στην υλοποίηση των στόχων τους. Αλλά για μερικά ζώδια, η ενέργεια αυτή είναι ιδιαίτερα έντονη.

Καρκίνος

Ο ήλιος εισέρχεται στο ζώδιό σας στις 20 Ιουνίου, παράλληλα με το θερινό ηλιοστάσιο, και προηγούνται τόσο ο επικοινωνιακός Ερμής όσο και η ερωτική Αφροδίτη, οι οποίοι εισήλθαν στο άστρο ήδη από της 17 Ιουνίου. Έτσι, όταν αυτή η πανσέληνος κορυφώνεται απευθείας στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 21 Ιουνίου, μπορείτε να είστε σίγουρες ότι θα νιώσετε έντονα την ενέργεια.

Αυτή η σελήνη φωτίζει τη ζώνη των συνεργασιών σας και έρχεται επίσης αντιμέτωπη με τη ρομαντική Αφροδίτη στο ζώδιό σας – οπότε καλείστε να σκεφτείτε τους στενότερους δεσμούς σας από μια πιο ρεαλιστική οπτική γωνία. Είναι αυτές οι συνδέσεις ευθυγραμμισμένες με τις αξίες σας; Οι σύντροφοί σας ενισχύουν την αυτοεκτίμησή σας ή εμποδίζουν την ανάπτυξή σας; Πώς μπορείτε να μετατοπίσετε τις ευθύνες ή τη δυναμική στις σχέσεις σας ώστε να είναι πιο διαχειρίσιμες και να υποστηρίζουν τους στόχους σας;

Ως παθητικό και ευαίσθητο ζώδιο του νερού, η αντιμετώπιση των διαπροσωπικών θεμάτων μπορεί να είναι δύσκολη, αλλά να θυμάστε ότι αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να κάνετε κάποιες θετικές προσαρμογές.

Αιγόκερως

Αυτή η πανσέληνος κορυφώνεται στο ζώδιό σας και ξεκινά έναν ολόκληρο μήνα γεμάτο προσωπικές αποκαλύψεις και μεταμορφώσεις – τόσο μέσα σας όσο και στις στενότερες σχέσεις σας. Είναι μια ισχυρή στιγμή για να επανεκτιμήσετε τους στόχους και τις δεσμεύσεις σας και να αρχίσετε να ξεπερνάτε τα όποια εμπόδια βρίσκονται μπροστά σας. Ως Αιγόκερως, είστε από τη φύση σας πειθαρχημένες, οπότε χρησιμοποιήστε τα έντονα συναισθήματά που νιώθετε για να τροφοδοτήσετε το κίνητρό σας και να παραμείνετε παραγωγικές.

Αν αισθάνεστε ανασφαολείς σχετικά με την κατεύθυνσή σας, υπενθυμίστε στον εαυτό σας ότι δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε να αναλάβετε δράση. Αυτή είναι στην πραγματικότητα η πρώτη από τις δύο διαδοχικές πανσελήνους στο ζώδιό σας (η επόμενη έρχεται στις 21 Ιουλίου), και αυτό είναι ένα σχετικά σπάνιο και ιδιαίτερο φαινόμενο. Έτσι, ό,τι μπορείτε να αποτινάξετε από πάνω σας τώρα, κάντε το. Θα σας δημιουργήσει περισσότερο χώρο για να εκδηλώσετε ακόμα μεγαλύτερα πράγματα σε ένα μήνα από τώρα – και σε εκείνο το σημείο, θα έχετε πιθανώς λίγο περισσότερη σαφήνεια και διορατικότητα όσον αφορά το τι μπορεί να βρίσκεται μπροστά σας. Εμπιστευτείτε τη διαδικασία.

Τα χαλαρά ζώδια της Πανσελήνου

Λέων

Η εποχή του Καρκίνου είναι γενικά μια περίοδος με αργούς ρυθμούς για εσάς, καθώς σηματοδοτεί το ετήσιο ταξίδι του ήλιου στον εσωστρεφή και ήσυχο δωδέκατο οίκο σας. Η ποιοτική ξεκούραση και χαλάρωση πριν ξεκινήσει η περίοδος των γενεθλίων σας τον επόμενο μήνα είναι σίγουρα υψηλή προτεραιότητα τώρα, και αυτή η πανσέληνος είναι η ιδανική στιγμή για να κάνετε κάποια συντήρηση της ρουτίνας σας, ώστε να εξασφαλίσετε ότι μπορείτε να έχετε τον χρόνο ηρεμίας που λαχταράτε. Χρησιμοποιήστε αυτή την έκρηξη σεληνιακής ενέργειας για να ασχοληθείτε με τυχόν εκκρεμή έργα που βρίσκονται στη λίστα σας, ώστε να μπορέσετε να τα προχωρήσετε μπροστά. Στη συνέχεια, επικεντρωθείτε στην ενίσχυση της αυτοφροντίδας σας. Επιπλέον, ο ήλιος θα ευθυγραμμιστεί με την Αφροδίτη την ώρα της πανσελήνου – κάτι που είναι σημαντικό, δεδομένου ότι ο ήλιος είναι ο κυβερνήτης πλανήτης του Λέοντα. Έχοντας τον κοσμικό κυβερνήτη σας υπό την επιρροή της αγαπησιάρικης και αρμονικής Αφροδίτης, τα πάντα θα φαίνονται πιο εύκολα.

Υδροχόος

Αυτή είναι μια σημαντική στιγμή για να ελέγξετε τα επίπεδα ενέργειας των προσωπικών σας μπαταριών και να ξεκαθαρίσετε ποιοι τομείς μπορεί να χρειάζονται επαναφόρτιση. Αν έχετε παραμελήσει το πρόγραμμα του ύπνου σας, για παράδειγμα, αυτή είναι μια σημαντική στιγμή για να καθαρίσετε τη ρουτίνα σας και να δώσετε προτεραιότητα στην ξεκούραση.

Αυτή μπορεί να είναι , επίσης, μια ισχυρή στιγμή για να ελέγξετε τον εαυτό σας και σε πνευματικό επίπεδο. Πότε ήταν η τελευταία φορά που αξιοποιήσατε πραγματικά τη διαίσθησή σας ή επιτρέψατε στον εαυτό σας να εξερευνήσει ελεύθερα τα υποσυνείδητα συναισθήματά σας; Αυτή η πανσέληνος είναι η τέλεια ευκαιρία για να δοκιμάσετε μια τελετουργία χαλάρωσης ή διαλογισμό, οπότε σχεδιάστε κάτι ήρεμο και αφήστε τη μυστικιστική σας πλευρά να βγει στο φως.

 ΠΗΓΗ: marieclaire

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

Για «πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, έκανε λόγο κατά την άφιξή του στη προπαρασκευαστική σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, στις Βρυξελλες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, όπου βρίσκεται για να συμμετάσχει στην σύνοδο κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top