LIKE ONLINE

Το Λονδίνο στον «πυρετό» της Τέιλορ Σουίφτ - Δείτε φωτογραφία

Το Λονδίνο στον «πυρετό» της Τέιλορ Σουίφτ - Δείτε φωτογραφία

Στους ρυθμούς της Τέιλορ Σουίφτ κινείται το Λονδίνο ενόψει των τριών μεγάλων συναυλιών που δίνει η δημοφιλής σταρ στη βρετανική πρωτεύουσα.

Ο Δήμαρχος του Λονδίνου Σάντικ Καν εξέδωσε ανακοίνωση για να γιορτάσει τη μεγάλη προσέλευση του κοινού στο στάδιο Wembley δημοσιεύοντας την εκτίμηση ότι η παρουσία της Σουίφτ θα αποφέρει 300 εκατομμύρια λίρες για την οικονομία της πρωτεύουσας.

Πρόκειται για τις περισσότερες συναυλίες σε μία πόλη (Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή) με όλα τα εισιτήρια πουλημένα, “καθώς το Λονδίνο επιβεβαιώνει την ιδιότητα του παγκόσμιου ηγέτη της μουσικής”, όπως ισχυρίζεται ο κ. Καν.

Για να γιορτάσει το μεγάλο γεγονός, ο Δήμαρχος προχώρησε στην έκδοση εορταστικού χάρτη του χαρακτηριστικού υπογείου σιδηροδρόμου (tube) του Λονδίνου όπου οι γραμμές και οισταθμοί έχουν τα ονόματα των άλμπουμ και των τραγουδιών της Τέιλορ Σουίφτ.

Σχεδόν 700.000 άτομα αναμένεται να παρακολουθήσουν τις συναυλίες του Λονδίνου, καθώς νέα δημοσκόπηση δείχνει ότι περισσότεροι άνθρωποι θα σκέφτονταν να ταξιδέψουν στο Λονδίνο για μια μουσική εκδήλωση από ό,τι σε άλλες διεθνείς ή βρετανικές πόλεις.

“Καθώς η Τέιλορ προετοιμάζεται για την εναρκτήρια συναυλία της Παρασκευής, είμαστε υπερήφανοι που θα υποδεχτούμε την ίδια και τους θαυμαστές της στο Λονδίνο, με εορτασμούς σε όλη την πρωτεύουσα, όπως ένας ειδικός χάρτης του μετρό, μία ειδική διαδρομή και τοιχογραφίες προς τιμήν της. Ενθαρρύνω τους Swifties όχι μόνο να απολαύσουν τις φανταστικές συναυλίες, αλλά και να αξιοποιήσουν στο έπακρο όλα όσα έχει να προσφέρει το Λονδίνο, και ελπίζω ότι ακόμα περισσότεροι άνθρωποι θα ενθαρρυνθούν να απολαύσουν την απίστευτη ζωντανή μουσική που υπάρχει στην πόλη μας”, δήλωσε ο Δήμαρχος του Λονδίνου.

Δείτε φωτογραφία:

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

Για «πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, έκανε λόγο κατά την άφιξή του στη προπαρασκευαστική σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, στις Βρυξελλες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, όπου βρίσκεται για να συμμετάσχει στην σύνοδο κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top