Λιβανέζικα media: «Eμμεση επαφή μεταξύ Kύπρου και Χεζμπολάχ» - Θετικά μηνύματα

Λιβανέζικα media: «Eμμεση επαφή μεταξύ Kύπρου και Χεζμπολάχ» - Θετικά μηνύματα

Νεότερη εξέλίξη όσον αφορά την αναστάτωση που προκλήθηκε τα τελευταία 24ώρα μετά το μήνυμα του Γενικού Γραμματέα της Χεζμπολάχ Χασάν Νασράλα προς την Κύπρο.

Οπως αναφέρουν τα λιβανέζικα μέσα, ο επικεφαλής του Media Focus Center, Salem Zahran, μίλησε στο λιβανέζικο κανάλι MTV αναφέροντας ότι «Ο ηγέτης της Χεζμπολάχ Χασάν Νασράλα δεν απείλησε τους Κυπρίους, αλλά τους προειδοποίησε ότι θα ήταν εμπλεκόμενο μέρος στον βομβαρδισμό του Λιβάνου σε περίπτωση πολέμου».

Ανέφερε ότι υπήρξε ανεπίσημη επαφή της Κύπρου με την Χεζμπολάχ κατά την οποία αντάλλαξαν θετικά μηνύματα. Τόνισε ότι «η Χεζμπολάχ δεν θέλει πόλεμο και έχει κάθε λόγο να τον πυροδοτήσει, αλλά μέχρι αυτή τη στιγμή δεν επιθυμεί έναν γενικευμένο πόλεμο και μια μεγάλη αντιπαράθεση».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δίνει λύση στο συντονισμό για πυρκαγιές ο ΠτΔ - Μετονομάζεται το ΥΠΕΣ - Ποιες νέες εξουσίες αναλαμβάνει

Δίνει λύση στο συντονισμό για πυρκαγιές ο ΠτΔ - Μετονομάζεται το ΥΠΕΣ - Ποιες νέες εξουσίες αναλαμβάνει

Την απόφαση όπως οι αρμόδιες Υπηρεσίες με ευθύνη τη διαχείριση κρίσεων υπαχθούν στη δικαιοδοσία του Υπουργείου Εσωτερικών, το οποίο θα μετονομαστεί σε Υπουργείο Εσωτερικών και Πολιτικής Προστασίας, ανακοίνωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE