Έκρηξη τα ξημερώματα σε καφετέρια - Εξετάζουν το ενδεχόμενο για αυτοσχέδια βόμβα

Έκρηξη τα ξημερώματα σε καφετέρια - Εξετάζουν το ενδεχόμενο για αυτοσχέδια βόμβα

Το ενδεχόμενο έκρηξη, η οποία σημειώθηκε λίγο πριν τις 5.00 τα ξημερώματα σε καφετέρια στην περιοχή που Στροβόλου, να οφείλεται σε αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό, διερευνά η Αστυνομία.

Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, από τις μέχρι τώρα εξετάσεις της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι η πλαϊνή πόρτα του υποστατικού υπέστη εκτεταμένες ζημιές.

Δύο υπάλληλοι που βρίσκονταν στην καφετέρια την ώρα της έκρηξης είναι καλά στην υγεία τους.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Αστυνομία, πρόκειται για αυτοσχέδια βόμβα με εκρηκτική ύλη υψηλής ισχύος.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«ΔΗΣΑΚΕΛ» και 2028: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης χαράζει από τώρα το γήπεδο για τις προεδρικές εκλογές

«ΔΗΣΑΚΕΛ» και 2028: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης χαράζει από τώρα το γήπεδο για τις προεδρικές εκλογές

Οι διορισμοί στους ημικρατικούς, άνοιξαν έναν νέο κύκλο πολιτικής αντιπαράθεσης και ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για πρώτη φορά, έβαλε στο λεξιλόγιό του, τον όρο «ΔΗΣΑΚΕΛ», στέλνοντας μήνυμα όχι μόνο προς την αντιπολίτευση, αλλά και προς τους ψηφοφόρους του ΔΗΣΥ που τον στήριξαν το 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE