Έκρηξη τα ξημερώματα σε καφετέρια - Εξετάζουν το ενδεχόμενο για αυτοσχέδια βόμβα

Έκρηξη τα ξημερώματα σε καφετέρια - Εξετάζουν το ενδεχόμενο για αυτοσχέδια βόμβα

Το ενδεχόμενο έκρηξη, η οποία σημειώθηκε λίγο πριν τις 5.00 τα ξημερώματα σε καφετέρια στην περιοχή που Στροβόλου, να οφείλεται σε αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό, διερευνά η Αστυνομία.

Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, από τις μέχρι τώρα εξετάσεις της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι η πλαϊνή πόρτα του υποστατικού υπέστη εκτεταμένες ζημιές.

Δύο υπάλληλοι που βρίσκονταν στην καφετέρια την ώρα της έκρηξης είναι καλά στην υγεία τους.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Αστυνομία, πρόκειται για αυτοσχέδια βόμβα με εκρηκτική ύλη υψηλής ισχύος.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, εξετάζει το ενδεχόμενο πραγματοποίησης τριμερούς συνάντησης στη Νέα Υόρκη, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά τη συνάντησή τους, ενώ την ίδια ώρα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του ΓΓ στις νέες ιδέες της ελληνοκυπριακής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE