Έκρηξη τα ξημερώματα σε καφετέρια - Εξετάζουν το ενδεχόμενο για αυτοσχέδια βόμβα

Έκρηξη τα ξημερώματα σε καφετέρια - Εξετάζουν το ενδεχόμενο για αυτοσχέδια βόμβα

Το ενδεχόμενο έκρηξη, η οποία σημειώθηκε λίγο πριν τις 5.00 τα ξημερώματα σε καφετέρια στην περιοχή που Στροβόλου, να οφείλεται σε αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό, διερευνά η Αστυνομία.

Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, από τις μέχρι τώρα εξετάσεις της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι η πλαϊνή πόρτα του υποστατικού υπέστη εκτεταμένες ζημιές.

Δύο υπάλληλοι που βρίσκονταν στην καφετέρια την ώρα της έκρηξης είναι καλά στην υγεία τους.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Αστυνομία, πρόκειται για αυτοσχέδια βόμβα με εκρηκτική ύλη υψηλής ισχύος.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: «Η ενότητα δεν μετριέται σε υποψηφίους» - Η απόσυρση, οι αντιδράσεις και το μήνυμα για την ενότητα

ΔΗΣΥ: «Η ενότητα δεν μετριέται σε υποψηφίους» - Η απόσυρση, οι αντιδράσεις και το μήνυμα για την ενότητα

Τη θέση ότι η ενότητα στον Δημοκρατικό Συναγερμό δεν εξαρτάται από τον αριθμό των υποψηφίων, αλλά από τη συμπεριφορά και τον σεβασμό στις διαδικασίες, εξέφρασε η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Έλενα Κούσιου, σχολιάζοντας την απόφαση της Αννίτας Δημητρίου να αποσύρει το ενδιαφέρον της για το χρίσμα ενόψει των Προεδρικών Εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE