Σοφία Βογιατζάκη: «Τρελαίνομαι για τα χαρτιά» - «Τα αποφεύγω γιατί ξέρω ότι το λιγότερο είναι να μπω φυλακή» - Βίντεο

Σοφία Βογιατζάκη: «Τρελαίνομαι για τα χαρτιά» - «Τα αποφεύγω γιατί ξέρω ότι το λιγότερο είναι να μπω φυλακή» - Βίντεο

Η Σοφία Βογιατζάκη έδωσε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης και μίλησε για την προσωπική της ζωή, τους φίλους της, την πρώτη της δουλειά στην τηλεόραση, αλλά και για τον Γιώργο Κιμούλη.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» κι αρχικά, ανέφερε: «Το πρωί δεν μιλιέμαι. Αν κάποιος κοιμάται στο σπίτι, τον ενημερώνω. Θέλω τουλάχιστον μία ώρα για καφέ και να μαζέψω το μυαλό μου. Η δουλειά κατά κύριο λόγο, λειτουργεί ψυχοθεραπευτικά σε μένα».

Όπως είπε στη συνέχεια, βρίσκεται σε μια πολύ καλή φάση ψυχολογικά και δεν την ενδιαφέρει να είναι αρεστή σε όλους.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη στο LifeNewscy.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: «Η ενότητα δεν μετριέται σε υποψηφίους» - Η απόσυρση, οι αντιδράσεις και το μήνυμα για την ενότητα

ΔΗΣΥ: «Η ενότητα δεν μετριέται σε υποψηφίους» - Η απόσυρση, οι αντιδράσεις και το μήνυμα για την ενότητα

Τη θέση ότι η ενότητα στον Δημοκρατικό Συναγερμό δεν εξαρτάται από τον αριθμό των υποψηφίων, αλλά από τη συμπεριφορά και τον σεβασμό στις διαδικασίες, εξέφρασε η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Έλενα Κούσιου, σχολιάζοντας την απόφαση της Αννίτας Δημητρίου να αποσύρει το ενδιαφέρον της για το χρίσμα ενόψει των Προεδρικών Εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE