Άμεση αντίδραση αστυνομίας στην Πάφο: Συνόδευσε οδηγό για μεταφορά λιπόθυμης γυναίκας στο νοσοκομείο

Άμεση αντίδραση αστυνομίας στην Πάφο: Συνόδευσε οδηγό για μεταφορά λιπόθυμης γυναίκας στο νοσοκομείο

Σημαντική βοήθεια στην άμεση μεταφορά γυναίκας στο Νοσοκομείο, προσέφεραν χθες βράδυ, μέλη της Ομάδας «Ζ» της Τροχαίας Πάφου.

Γύρω στις 11.15μ.μ. χθες, κατά τη διάρκεια του Πανηγυριού του Κατακλυσμού, στην Κάτω Πάφο, οδηγός ζήτησε βοήθεια από μέλη της Ομάδας «Ζ», που βρίσκονταν σε ειδικό καθήκον στην περιοχή, για άμεση μεταφορά 41χρονης, που είχε χάσει τις αισθήσεις της, στο Νοσοκομείο.

Δύο μοτοσικλετιστές της Αστυνομίας, ενήργησαν άμεσα και συνόδευσαν με ασφάλεια το αυτοκίνητο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου τους ανέμενε ιατρικό προσωπικό. Η 41χρονη αφού έτυχε ιατρικής φροντίδας, έλαβε εξιτήριο, χωρίς η κατάσταση της υγείας της να εμπνέει οτιδήποτε το ανησυχητικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Καζακστάν μεταβαίνει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για επίσημη επίσκεψη - Οι επαφές και το πρόγραμμα

Στο Καζακστάν μεταβαίνει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για επίσημη επίσκεψη - Οι επαφές και το πρόγραμμα

Στις 13:55 αναχωρεί η πρώτη απευθείας πτήση της Air Astana από το διεθνές αεροδρόμιο της Λάρνακας στην πρωτεύουσα του Καζακστάν και θα μεταφέρει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και την αποστολή, στο πρώτο ταξίδι Προέδρου της Κύπρου στη μεγαλύτερη χώρα του Καυκάσου.

BEST OF TOTHEMAONLINE