Άμεση αντίδραση αστυνομίας στην Πάφο: Συνόδευσε οδηγό για μεταφορά λιπόθυμης γυναίκας στο νοσοκομείο

Άμεση αντίδραση αστυνομίας στην Πάφο: Συνόδευσε οδηγό για μεταφορά λιπόθυμης γυναίκας στο νοσοκομείο

Σημαντική βοήθεια στην άμεση μεταφορά γυναίκας στο Νοσοκομείο, προσέφεραν χθες βράδυ, μέλη της Ομάδας «Ζ» της Τροχαίας Πάφου.

Γύρω στις 11.15μ.μ. χθες, κατά τη διάρκεια του Πανηγυριού του Κατακλυσμού, στην Κάτω Πάφο, οδηγός ζήτησε βοήθεια από μέλη της Ομάδας «Ζ», που βρίσκονταν σε ειδικό καθήκον στην περιοχή, για άμεση μεταφορά 41χρονης, που είχε χάσει τις αισθήσεις της, στο Νοσοκομείο.

Δύο μοτοσικλετιστές της Αστυνομίας, ενήργησαν άμεσα και συνόδευσαν με ασφάλεια το αυτοκίνητο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου τους ανέμενε ιατρικό προσωπικό. Η 41χρονη αφού έτυχε ιατρικής φροντίδας, έλαβε εξιτήριο, χωρίς η κατάσταση της υγείας της να εμπνέει οτιδήποτε το ανησυχητικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Η Κυβέρνηση δεν ακολουθεί μονοδιάστατη προσέγγιση με την Τουρκία»

Λετυμπιώτης: «Η Κυβέρνηση δεν ακολουθεί μονοδιάστατη προσέγγιση με την Τουρκία»

Δεν ακολουθούμε μονοδιάστατη προσέγγιση με την Τουρκία και δεν υιοθετούμε στάση μόνιμης άρνησης είπε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος για να υποδείξει ότι και ο γερμανός Καγκελάριος αναφέρθηκε χθες, στην εποικοδομητική στάση που επιδεικνύει η Κύπρος και ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης όσον αφορά την Τουρκία.

BEST OF TOTHEMAONLINE