Θλίψη ΠτΔ για τον θάνατο του Γιώργου Ηλιάδη: «Με τίμησε με τη φιλία του μέχρι το τέλος της ζωής του»

Θλίψη ΠτΔ για τον θάνατο του Γιώργου Ηλιάδη: «Με τίμησε με τη φιλία του μέχρι το τέλος της ζωής του»

Τη θλίψη του για τον θάνατο του Γιώργου Ηλιάδη εκφράζει σε γραπτή του δήλωση τη Δευτέρα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Όπως αναφέρει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, εκτός από δημοσιογράφος που άφησε το αποτύπωμά του, ο εκλιπών υπήρξε σε όλη του τη ζωή και «ένας ενεργός πολίτης, ευγενής και καλλιεργημένος, με ήθος άνθρωπος, διαθέτοντας όλα τα στοιχεία που συνθέτουν μια ξεχωριστή προσωπικότητα».

«Είχα τη χαρά να συνεργαστώ, ως νεαρός διπλωμάτης, μαζί με τον Γιώργο Ηλιάδη κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας του στο Υπουργείο Εξωτερικών και να διαπιστώσω το εξαίρετο του χαρακτήρα του και τις αρετές του», προσθέτει.

«Με τίμησε με τη φιλία του μέχρι το τέλος της ζωής του», καταλήγει.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυβέρνηση: «Σημαντική η επίσκεψη Λακρουά» - «Αμείωτο το ενδιαφέρον των ΗΕ»

Κυβέρνηση: «Σημαντική η επίσκεψη Λακρουά» - «Αμείωτο το ενδιαφέρον των ΗΕ»

Σημαντική χαρακτήρισε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης την επίσκεψη στην Κύπρο του Αναπληρωτή ΓΓ του ΟΗΕ Ζαν-Πιερ Λακρουά, ο οποίος θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη την Τρίτη, σημειώνοντας παράλληλα ότι η επίσκεψη δείχνει ότι παραμένει αμείωτη η προσήλωση των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE