Θλίψη ΠτΔ για τον θάνατο του Γιώργου Ηλιάδη: «Με τίμησε με τη φιλία του μέχρι το τέλος της ζωής του»

Θλίψη ΠτΔ για τον θάνατο του Γιώργου Ηλιάδη: «Με τίμησε με τη φιλία του μέχρι το τέλος της ζωής του»

Τη θλίψη του για τον θάνατο του Γιώργου Ηλιάδη εκφράζει σε γραπτή του δήλωση τη Δευτέρα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Όπως αναφέρει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, εκτός από δημοσιογράφος που άφησε το αποτύπωμά του, ο εκλιπών υπήρξε σε όλη του τη ζωή και «ένας ενεργός πολίτης, ευγενής και καλλιεργημένος, με ήθος άνθρωπος, διαθέτοντας όλα τα στοιχεία που συνθέτουν μια ξεχωριστή προσωπικότητα».

«Είχα τη χαρά να συνεργαστώ, ως νεαρός διπλωμάτης, μαζί με τον Γιώργο Ηλιάδη κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας του στο Υπουργείο Εξωτερικών και να διαπιστώσω το εξαίρετο του χαρακτήρα του και τις αρετές του», προσθέτει.

«Με τίμησε με τη φιλία του μέχρι το τέλος της ζωής του», καταλήγει.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχονται εξελίξεις με την υπόθεση Annie Alexui: Το πήρε απόφαση και καταθέτει - «Θα κινηθώ με μεγάλη προσοχή»

Έρχονται εξελίξεις με την υπόθεση Annie Alexui: Το πήρε απόφαση και καταθέτει - «Θα κινηθώ με μεγάλη προσοχή»

Σημαντικές εξελίξεις αναμένονται στην υπόθεση των καταγγελιών της Ιωάννα Φωτίου, καθώς η ίδια δηλώνει αποφασισμένη να δώσει κατάθεση στις Aρχές. Παρά την απόφασή της, ξεκαθαρίζει ότι θα κινηθεί με μεγάλη επιφύλαξη σχετικά με τα όσα θα αποκαλύψει.

BEST OF TOTHEMAONLINE