Χειροπέδες σε 31χρονο - Τον «τσάκωσαν» σε βενζινάδικο με διαρρηκτικά εργαλεία και κλοπιμαία

Χειροπέδες σε 31χρονο - Τον «τσάκωσαν» σε βενζινάδικο με διαρρηκτικά εργαλεία και κλοπιμαία

Στο πλαίσιο μηχανοκίνητης περιπολίας, μέλη του ΟΠΕ Λάρνακας εντόπισαν γύρω στις 3.30 τα ξημερώματα σήμερα, αυτοκίνητο να βρίσκεται σταθμευμένο σε πρατήριο βενζίνης με οδηγό ένα άντρα.

Ακολούθησε έλεγχος των στοιχείων του συγκεκριμένου προσώπου και διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για 31χρονο κάτοικο της επαρχίας Λάρνακας ενώ σε έρευνα που διενεργήθηκε, εντοπίστηκαν στο αυτοκίνητο διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία καθώς και περιουσία για την οποία δεν ήταν σε θέση να δώσει ικανοποιητικές εξηγήσεις όσο αφορά στην προέλευση της.

Ο 31χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση ενώ το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.