Χειροπέδες σε 31χρονο - Τον «τσάκωσαν» σε βενζινάδικο με διαρρηκτικά εργαλεία και κλοπιμαία

Χειροπέδες σε 31χρονο - Τον «τσάκωσαν» σε βενζινάδικο με διαρρηκτικά εργαλεία και κλοπιμαία

Στο πλαίσιο μηχανοκίνητης περιπολίας, μέλη του ΟΠΕ Λάρνακας εντόπισαν γύρω στις 3.30 τα ξημερώματα σήμερα, αυτοκίνητο να βρίσκεται σταθμευμένο σε πρατήριο βενζίνης με οδηγό ένα άντρα.

Ακολούθησε έλεγχος των στοιχείων του συγκεκριμένου προσώπου και διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για 31χρονο κάτοικο της επαρχίας Λάρνακας ενώ σε έρευνα που διενεργήθηκε, εντοπίστηκαν στο αυτοκίνητο διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία καθώς και περιουσία για την οποία δεν ήταν σε θέση να δώσει ικανοποιητικές εξηγήσεις όσο αφορά στην προέλευση της.

Ο 31χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση ενώ το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έντονη δυσαρέσκεια ΠτΔ προς Ολγκίν για τη συνάντηση με τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα

Έντονη δυσαρέσκεια ΠτΔ προς Ολγκίν για τη συνάντηση με τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εξέφρασε στην Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, την έντονη δυσαρέσκειά του για τη συνάντηση που είχε η κ. Ολγκίν με τον «πρέσβη» της Τουρκίας στα κατεχόμενα. Αυτό ανέφερε το απόγευμα της Τρίτης ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, μετά τη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, στο Προεδρικό, με την κ. Ολγκίν, κατόπιν αιτήματος της ίδιας.

BEST OF TOTHEMAONLINE