Χειροπέδες σε 31χρονο - Τον «τσάκωσαν» σε βενζινάδικο με διαρρηκτικά εργαλεία και κλοπιμαία

Χειροπέδες σε 31χρονο - Τον «τσάκωσαν» σε βενζινάδικο με διαρρηκτικά εργαλεία και κλοπιμαία

Στο πλαίσιο μηχανοκίνητης περιπολίας, μέλη του ΟΠΕ Λάρνακας εντόπισαν γύρω στις 3.30 τα ξημερώματα σήμερα, αυτοκίνητο να βρίσκεται σταθμευμένο σε πρατήριο βενζίνης με οδηγό ένα άντρα.

Ακολούθησε έλεγχος των στοιχείων του συγκεκριμένου προσώπου και διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για 31χρονο κάτοικο της επαρχίας Λάρνακας ενώ σε έρευνα που διενεργήθηκε, εντοπίστηκαν στο αυτοκίνητο διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία καθώς και περιουσία για την οποία δεν ήταν σε θέση να δώσει ικανοποιητικές εξηγήσεις όσο αφορά στην προέλευση της.

Ο 31χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση ενώ το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να μετατρέψουμε την υπάρχουσα δυναμική σε απτή πρόοδο που θα δημιουργήσει μια ακόμη στενότερη σχέση μεταξύ της ΕΕ και των Δυτικών Βαλκανίων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X την Παρασκευή, αναφερόμενος στη συμμετοχή του στη Σύνοδο Κορυφής ΕΕ-Δυτικών Βαλκανίων, στο Μαυροβούνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE