Χειροπέδες σε 31χρονο - Τον «τσάκωσαν» σε βενζινάδικο με διαρρηκτικά εργαλεία και κλοπιμαία

Χειροπέδες σε 31χρονο - Τον «τσάκωσαν» σε βενζινάδικο με διαρρηκτικά εργαλεία και κλοπιμαία

Στο πλαίσιο μηχανοκίνητης περιπολίας, μέλη του ΟΠΕ Λάρνακας εντόπισαν γύρω στις 3.30 τα ξημερώματα σήμερα, αυτοκίνητο να βρίσκεται σταθμευμένο σε πρατήριο βενζίνης με οδηγό ένα άντρα.

Ακολούθησε έλεγχος των στοιχείων του συγκεκριμένου προσώπου και διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για 31χρονο κάτοικο της επαρχίας Λάρνακας ενώ σε έρευνα που διενεργήθηκε, εντοπίστηκαν στο αυτοκίνητο διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία καθώς και περιουσία για την οποία δεν ήταν σε θέση να δώσει ικανοποιητικές εξηγήσεις όσο αφορά στην προέλευση της.

Ο 31χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση ενώ το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Την ετοιμότητά του για να παρακαθήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ακόμα και αύριο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην 46η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Μόρφου στον Αστρομερίτη, το βράδυ του Σαββάτου. Τόνισε, δε, ότι δεν πρόκειται να διολισθήσει σε ενέργειες για τη δημιουργία πρόσκαιρης κινητικότητας, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να κάνει υποχωρήσεις μόνο σε κάποια σημεία που υπηρετούν τον στόχο μιας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE