Χειροπέδες σε 31χρονο - Τον «τσάκωσαν» σε βενζινάδικο με διαρρηκτικά εργαλεία και κλοπιμαία

Χειροπέδες σε 31χρονο - Τον «τσάκωσαν» σε βενζινάδικο με διαρρηκτικά εργαλεία και κλοπιμαία

Στο πλαίσιο μηχανοκίνητης περιπολίας, μέλη του ΟΠΕ Λάρνακας εντόπισαν γύρω στις 3.30 τα ξημερώματα σήμερα, αυτοκίνητο να βρίσκεται σταθμευμένο σε πρατήριο βενζίνης με οδηγό ένα άντρα.

Ακολούθησε έλεγχος των στοιχείων του συγκεκριμένου προσώπου και διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για 31χρονο κάτοικο της επαρχίας Λάρνακας ενώ σε έρευνα που διενεργήθηκε, εντοπίστηκαν στο αυτοκίνητο διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία καθώς και περιουσία για την οποία δεν ήταν σε θέση να δώσει ικανοποιητικές εξηγήσεις όσο αφορά στην προέλευση της.

Ο 31χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση ενώ το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πόρισμα για videogate: Δεν προκύπτουν ποινικά αδικήματα – «Αερολογίες και φαφλατισμοί» όσα ακούγονται στο βίντεο

Πόρισμα για videogate: Δεν προκύπτουν ποινικά αδικήματα – «Αερολογίες και φαφλατισμοί» όσα ακούγονται στο βίντεο

Στόχος της παραγωγής και δημιουργίας του βίντεο φαίνεται να είναι να πληγεί η Κυπριακή Δημοκρατία, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Ποινικός Ανακριτής Ανδρέας Πασχαλίδης, ο οποίος παρέδωσε στον Γενικό Εισαγγελέα το πόρισμά του για τη γνωστή υπόθεση «videogate», τονίζοντας ότι από τη μέχρι σήμερα εξασφαλισθείσα μαρτυρία δεν προκύπτει παραβίαση του Ποινικού Κώδικα από τους εμπλεκόμενους Κύπριους «πρωταγωνιστές» του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE