Οδηγοί προσοχή: Κλείνουν τμήματα αυτοκινητόδρομων για εργασίες - Δείτε ποια σημεία και ποιες ώρες

Οδηγοί προσοχή: Κλείνουν τμήματα αυτοκινητόδρομων για εργασίες - Δείτε ποια σημεία και ποιες ώρες

Ολονύκτιες εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού θα διεξάγονται από σήμερα Τρίτη, 25 Ιουνίου, μέχρι και την Πέμπτη, 27 Ιουνίου, με την Αστυνομία να συστήνει ιδιαίτερη προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων, οι εργασίες θα διεξάγονται από την Τρίτη, μέχρι την Πέμπτη, από τις 9.00 η ώρα το βράδυ, μέχρι και τις 6.00 το πρωί της επόμενης ημέρας. Θα διεξάγονται στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου από Σκαρίνου μέχρι Ζύγι για τοπικές επιδιορθώσεις του οδοστρώματος. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, θα κλείνουν τμηματικά και οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας στην κατεύθυνση από Λευκωσία προς Λεμεσό, για απόσταση τριών (3) χιλιομέτρων περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στις λωρίδες της αντίθετης κατεύθυνσης, η οποία θα λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση.

Η Αστυνομία συστήνει προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων, που καλούνται να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα, και να συμμορφώνονται με την προσωρινή οδική σήμανση στην περιοχή των οδικών έργων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE