Κλειστή για την τροχαία κίνηση μέρος της αριστερής λωρίδας της Λεωφ. Στροβόλου

Κλειστή για την τροχαία κίνηση μέρος της αριστερής λωρίδας της Λεωφ. Στροβόλου

Λόγω βλάβης σε καλώδια της ΑΗΚ, από τις 6 μ.μ. σήμερα μέχρι και τη 1 π.μ. αύριο, θα αποκοπεί για την τροχαία κίνηση μέρος της αριστερής λωρίδας της λεωφ. Στροβόλου (κατεύθυνση από κυκλικό κόμβο Προεδρικού Μεγάρου προς φωτοελεγχόμενη διασταύρωση λεωφ. Στροβόλου και Αθαλάσσας).

Συγκεκριμένα, τα έργα θα διεξάγονται 10 μέτρα πριν τη φωτοελεγχόμενη διασταύρωση και ως εκ τούτου όσοι οδηγοί επιθυμούν να στρίψουν αριστερά προς λεωφ. Αθαλάσσας, καλούνται να χρησιμοποιούν τη μεσαία λωρίδα κυκλοφορίας και να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα Λετυμπιώτη σε Άγκυρα: «Ξεχάστε τα δύο κράτη» – Πότε ανάβει πράσινο για την κρίσιμη διάσκεψη

Μήνυμα Λετυμπιώτη σε Άγκυρα: «Ξεχάστε τα δύο κράτη» – Πότε ανάβει πράσινο για την κρίσιμη διάσκεψη

Στην τελική ευθεία για τη σύγκληση μιας άτυπης πολυμερούς διάσκεψης φαίνεται πως εισέρχεται το Κυπριακό, με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, να προσδιορίζει χρονικά το ορόσημο των εξελίξεων.