Βγαίνει μπροστά η Κυβέρνηση και τοποθετίται για το μπλόκ της Ρωσίας στα ΜΜΕ

Βγαίνει μπροστά η Κυβέρνηση και τοποθετίται για το μπλόκ της Ρωσίας στα ΜΜΕ

Η απόφαση της Κυβέρνησης της Ρωσίας να απαγορεύσει την πρόσβαση σε πέραν των 80 ΜΜΕ στο εσωτερικό της χώρας- στα οποία περιλαμβάνονται και τρία ΜΜΕ της Κύπρου –  συγκρούεται κατάφωρα με αρχές και αξίες, στις οποίες βασίζεται η ίδια η δημοκρατία και ο πλουραλισμός που την ενισχύει, αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης. 

Η  πρόσβαση στην ελεύθερη και ανεξάρτητη πληροφόρηση, η ελευθερία της γνώμης και της έκφρασης, της λήψης και μετάδοσης πληροφοριών και η ελευθεροτυπία υπηρετούν ως συγκλίνουσες αρχές, ως ατομικά δικαιώματα, αλλά ταυτόχρονα και ως πυλώνες θεμελίωσης και θωράκισης της δημοκρατίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ανταλλάζουν» συνεχώς πυραυλικές επιθέσεις Ισραήλ-Ιράν - Σε αναμμένα κάρβουνα όλοι εν αναμονή της απόφασης Ντραπ

«Ανταλλάζουν» συνεχώς πυραυλικές επιθέσεις Ισραήλ-Ιράν - Σε αναμμένα κάρβουνα όλοι εν αναμονή της απόφασης Ντραπ

Πυραυλικές επιθέσεις και στο Ιράν και στο Ισραήλ. Αναμένεται η απόφαση για εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο μετά την έκτακτη σύσκεψη που συγκάλεσε ο Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE