LIKE ONLINE

Καλιφόρνια: Γαϊδουράκι που είχε εξαφανιστεί πριν πέντε χρόνια εντοπίστηκε σε κοπάδι με άγρια ελάφια

Καλιφόρνια: Γαϊδουράκι που είχε εξαφανιστεί πριν πέντε χρόνια εντοπίστηκε σε κοπάδι με άγρια ελάφια

Ήταν το 2019 όταν οι ιδιοκτήτες του Diesel, ενός συμπαθούς γαϊδάρου από το Σακραμέντο της Καλιφόρνια, είχαν βγάλει ανακοίνωση αναζητώντας το αγαπημένο τους ζώο που είχε εξαφανιστεί.

Αφού πέρασαν αρκετά χρόνια, στις αρχές αυτού του έτους ένας κυνηγός εντόπισε και βιντεοσκόπησε ένα κοπάδι από τουλάχιστον δώδεκα άλκες, δηλαδή άγρια ελάφια λίγα μόλις χιλιόμετρα από εκεί που είχε χαθεί ο Diesel. Μόλις κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο οι ιδιοκτήτες του είπαν ότι τον αναγνώρισαν «Ξέρουμε ότι είναι καλά. Είναι υγιής και αυτό είναι μία ανακούφιση».

Το ζώο είχε φύγει από το ράντσο που ζούσε το 2019, όταν είδε κάτι που το τρόμαξε και έφυγε τρέχοντας. Ο Fennell, ο επαγγελματίας αθλητής τρίαθλου που πηγαίνει συχνά για κυνήγι και εντόπισε το κοπάδι των αλκών, έμεινε άναυδος όταν είδε έναν γάιδαρο ανάμεσά τους.

Το κοπάδι αρχικά κινείται ήρεμα μέχρι που ο Fennell το εντοπίζει και εκείνα σταματούν για να τον κοιτάξουν. Τα ζώα δεν κουνιούνται μέχρι τη στιγμή που ο γάιδαρος προφανώς δίνει το πράσινο φως: Αφού εντοπίζει τον Fennell, το γαϊδουράκι γυρίζει το κεφάλι του και απομακρύνεται τρέχοντας. Το ίδιο κάνουν και τα ελάφια που αρχίζουν να το κυνηγούν τρέχοντας.

«Δεν μπορώ να ξεπεράσω το θέαμα και εκπλήσσομαι που το γαϊδουράκι φαίνεται ευτυχισμένο και υγιές» έγραψε ο Fennell στη λεζάντα του βίντεο που ανέβασε στο Instagram.

Η σκηνή απαθανατίστηκε λίγα χιλιόμετρα από το σημείο όπου ο Diesel τράπηκε σε φυγή το 2019.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Influencer Marketing: Τι προβλέπει η νομοθεσία – Αυτά πρέπει να πληρούν οι αναρτήσεις – Όσα πρέπει να ξέρουν καταναλωτές και επιχειρήσεις

Καταδυτικός Τουρισμός: Η μαγεία της θάλασσας μέσα στα Κυπριακά νερά – Ζηνοβία και Musan μας βάζουν στο «χάρτη»

Πώς προστατεύουμε την καμένη γη μετά από πυρκαγιά - Υπάρχει στην Κύπρο ο εξοπλισμός;

Τον «έκαψε» μαρτυρία - Χειροπέδες σε 24χρονο για εμπρησμό οχήματος στη Λεμεσό

Πώς οι πτήσεις προκαλούν φούσκωμα - Τι μπορούμε να κάνουμε για να το αποφύγουμε

Βρισηίδα Ανδριώτου: Κάλυψε το στήθος της με δυο ζουμερά κεράσια - Δείτε φωτογραφία



ΠτΔ: «Είμαστε σύμμαχοι με Γκουτέρες, Ολγκίν για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών»

ΠτΔ: «Είμαστε σύμμαχοι με Γκουτέρες, Ολγκίν για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών»

Ο ΓΓ των ΗΕ και η προσωπική απεσταλμένη του είναι δεσμευμένοι προς την επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλίων και σε αυτή την προσπάθεια είμαστε σύμμαχοί τους, είπε το Σάββατο, ο Πρόεδρος ης Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Σημείωσε ακόμη ότι αν επιθυμούσε πραγματικά ο Τουρκοκύπριος ηγέτης να ανοίξει το οδόφραγμα Μιας Μηλιάς, αυτό θα μπορούσε να έχει ήδη γίνει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top