«Έχει νάρθηκα, πονάει παντού» – Λέει το περιβάλλον της συζύγου του Απόστολου Λύτρα, Σοφίας Πολυζωγοπούλου

«Έχει νάρθηκα, πονάει παντού» – Λέει το περιβάλλον της συζύγου του Απόστολου Λύτρα, Σοφίας Πολυζωγοπούλου

«Δεν έχει προλάβει να συνειδητοποιήσει ακόμα τι έχει συμβεί» αναφέρει το περιβάλλον της Σοφίας Πολυζωγοπούλου, για τον ξυλοδαρμό της από τον Απόστολο Λύτρα και όσα ακολούθησαν με τον ποινικολόγο να προφυλακίζεται στις φυλακές Κορυδαλλού μετά την παραβίαση των περιοριστικών του όρων.

Σύμφωνα με το MEGA και το Live News, το περιβάλλον της συζύγου του ποινικολόγου, αναφέρει για την κατάστασή της: «Είναι αδιανόητο όλο αυτό και η Σοφία δεν έχει προλάβει να συνειδητοποιήσει ακόμα τι έχει συμβεί. Αν δει κανείς τα πράγματα λογικά θα καταλάβει τι έχει συμβεί.

Ο Λύτρας προσπάθησε να στρέψει την κατάσταση αλλού, βρέθηκε εκεί που βρέθηκε και προκάλεσε και στα παιδιά τους και στον εαυτό του και στη Σοφία και σε όλους, μεγαλύτερη ζημιά.

Για να κάνει ζημιά στη Σοφία δεν λέει κανείς την αλήθεια και αυτό είναι το φοβερό. Έχει νάρθηκα στο χέρι, έχει ακόμα πόνους παντού, υποφέρει. Το κεφάλι της είναι χτυπημένο παντού, πονάει. Όσο περνάνε οι μέρες, το τρομακτικό της εικόνας περνάει, αυτό που δεν θα περάσει ποτέ είναι το τραύμα στην ψυχή της».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από το «Κράτος Μαφία» στις προεδρικές εκλογές του 2028- Η ώρα του Αναστασιάδη και ο πόλεμος ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ που μόλις άρχισε

Από το «Κράτος Μαφία» στις προεδρικές εκλογές του 2028- Η ώρα του Αναστασιάδη και ο πόλεμος ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ που μόλις άρχισε

Η δημοσιογραφική διάσκεψη που θα παραχωρήσει σήμερα στις 11.00 ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα σημαντικότερα πολιτικά γεγονότα των τελευταίων μηνών. Όχι μόνο επειδή θα επιχειρήσει να απαντήσει στα όσα καταγράφονται στο πόρισμα της Αρχής κατά της Διαφθοράς για το βιβλίο «Κράτος Μαφία», αλλά και επειδή η συζήτηση που έχει ανοίξει, ξεπερνά κατά πολύ το πρόσωπό του.

BEST OF TOTHEMAONLINE