Νεκρή 22χρονη στην Ινδονησία - Έπεσε από το παράθυρο του γυμναστηρίου κατά τη διάρκεια της προπόνησης -Βίντεο

Νεκρή 22χρονη στην Ινδονησία - Έπεσε από το παράθυρο του γυμναστηρίου κατά τη διάρκεια της προπόνησης -Βίντεο

Μια νεαρή γυναίκα σκοτώθηκε όταν έχασε την ισορροπία της από έναν διάδρομο τοποθετημένο επικίνδυνα κοντά σε ένα ανοιχτό παράθυρο στην Ινδονησία.

Η 22χρονη λάτρης της γυμναστικής έκανε πρπόνηση όταν συνέβη το περιστατικό. Πλάνα ασφαλείας την δείχνουν να χρησιμοποιεί έναν διάδρομο κοντά στο τέλος μιας μεγάλης σειράς μηχανών πριν κατέβει και προωθηθεί προς τα πίσω από τον κινούμενο ιμάντα.

Μη μπορώντας να ανακτήσει την ισορροπία της, σκόνταψε κατευθείαν σε ένα ανοιχτό παράθυρο πίσω από τον εξοπλισμό.

Σε μια τρομακτική στιγμή, η γυναίκα φαίνεται να προσπαθεί να πιάσει το πλαίσιο του παραθύρου πριν πέσει κατακόρυφα τρεις ορόφους. Παρά το γεγονός ότι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι, οι γιατροί δεν κατάφεραν να τη σώσουν. Μια έκθεση νεκροψίας αποκάλυψε εκτεταμένες μώλωπες και τραύματα στο κεφάλι της.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραμένει προκλητικός ο Τατάρ - Δεν υπάρχει επιστροφή από πολιτική «δύο κρατών»

Παραμένει προκλητικός ο Τατάρ - Δεν υπάρχει επιστροφή από πολιτική «δύο κρατών»

«Για τη συνεργασία των δύο κρατών πηγαίνω στις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό», δήλωσε ο Τ/Κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ, ισχυριζόμενος ότι δεν υπάρχει επιστροφή από την πολιτική των «δύο κρατών».

BEST OF TOTHEMAONLINE